Facebook Pixel Όταν ο Μαραντόνα τα έβαλε με τον πλανητάρχη!
| 2013-11-04 09:00:00

Όταν ο Μαραντόνα τα έβαλε με τον πλανητάρχη!

Όταν ο Μαραντόνα τα έβαλε με τον πλανητάρχη!

"Σκυλίσια Μέρα", γυρνώντας λίγα χρόνια πίσω, όταν σαν σήμερα ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν δίστασε να τα βάλει ακόμα και με τον πλανητάρχη Τζορτζ Μπους! Τι είχε γίνει τότε;

Ήταν 4.11.2005 όταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα τα έβαλε και με τον πλανητάρχη. Τι είχε συμβεί εκείνη την ημέρα;

Ο Τζορτζ Μπούς βρέθηκε αντιμέτωπος με μαζικές διαδηλώσεις και συνθήματα κατά των ΗΠΑ όταν έφθασε στην Αργεντινή για τη διήμερη σύνοδο κορυφής Βόρειας - Νότιας Αμερικής.

Περίπου 10.000 άτομα είχαν ξεχυθεί στους δρόμους του θέρετρου Μαρ ντελ Πλάτα φωνάζοντας "Έξω ο Μπους", λίγες ώρες προτού αρχίσουν οι εργασίες της συνόδου στην οποία συμμετείχαν 34 ηγέτες.

Στη Μαρ ντελ Πλάτα έφτασε από το Μπουένος Άιρες και το τρένο που ναύλωσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες για να μεταφέρει προσωπικότητες της τέχνης, του ποδοσφαίρου και της πολιτικής στη λαϊκή αντισύνοδο που διοργανώθηκε παράλληλα με την άλλη.

Τιμώμενος επιβάτης ήταν, ποιος άλλος, ο Ντιέγκο Μαραντόνα, τον οποίο υποδέχθηκαν στον σταθμό οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς για να τον αποθεώσουν.

Με τον Ντιέγκο Μαραντόνα να δηλώνει: "Είμαι περήφανος που βρίσκομαι σ΄ αυτό το τρένο για να αποκηρύξω τον απάνθρωπο Μπους"… Μέτωπο ακόμα και με τον πλανητάρχη άνοιξε ο Ντιέγκο!

Η φωτογραφία είναι από τη διαδήλωση που έγινε εκείνη την ημέρα… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags