Facebook Pixel Δεν μπορούσε να κάνει... γαργάρα τον τραυματισμό ο Μάνταλος
| 2013-11-05 16:48:00

Δεν μπορούσε να κάνει... γαργάρα τον τραυματισμό ο Μάνταλος

Δεν μπορούσε να κάνει... γαργάρα τον τραυματισμό ο Μάνταλος

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν γίνεται τίποτα χωρίς παρασκήνιο και εξαίρεση στον κανόνα δεν αποτέλεσε ούτε το... τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Μία φωτοβολίδα τραυμάτισε ελαφρά τον διαιτητή του αγώνα Σταύρο Μάνταλο και στα αποδυτήρια της Λεωφόρου τα κινητά τηλέφωνα πήραν... φωτιά για το τι θα γραφτεί στο Φ.Α. Η διατύπωση άλλωστε ενός γεγονότος μπορεί να κοστίσει στη γηπεδούχο ομάδα από μερικές χιλιάδες ευρώ μέχρι ποινή τιμωρίας της έδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχική σκέψη του Μάνταλου ήταν να μην αναφέρει ότι τραυματίστηκε, παρότι υπέστη έγκαυμα στη γάμπα. Ο παρατηρητής της Super League τον ενημέρωσε όμως ότι τόσο αυτός στην έκθεσή του όσο και η αστυνομία θα ανέφεραν τον τραυματισμό του. Οπότε ο Μάνταλος δεν μπορούσε να τον κάνει... γαργάρα.

Και εδώ υπάρχει και προηγούμενο. Ο διαιτητής Γιώργος Δασκαλόπουλος σφύριξε το παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και είχε δεχτεί ένα μπουκάλι. Στο Φ.Α. δεν έγραψε τίποτα και η ΚΕΔ τον κάλεσε να λογοδοτήσει επειδή το περιστατικό είχε καταγραφεί στην έκθεση της αστυνομίας. Και είναι προφανές ότι όλοι οι διαιτητές της Λίγκας ενημερώθηκαν για το τι έγινε...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags