Facebook Pixel Ο «Σάλπι» και οι πρωτάρηδες του ΠΑΟΚ
| 2013-11-10 13:40:00

Ο «Σάλπι» και οι πρωτάρηδες του ΠΑΟΚ

Ο «Σάλπι» και οι πρωτάρηδες του ΠΑΟΚ

Εννιά παίκτες του ΠΑΟΚ θα βρεθούν για πρώτη φορά στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να δώσουν αγώνα πρωταθλήματος ή πλέι οφ, ενώ από τους έντεκα που έχουν ήδη αγωνιστεί ως αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην έδρα του, μόλις οι τέσσερις έχουν πανηγυρίσει νίκες.

Ο παίκτης με τις περισσότερες παρουσίες στην έδρα του Ολυμπιακού είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο Ελληνας επιθετικός έχει βρεθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" συνολικά εννιά φορές και έχει πανηγυρίσει δυο νίκες (μια ως παίκτης του ΠΑΟΚ και μια ως παίκτης του Παναθηναϊκού), ενώ έχει δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Δεύτερος έρχεται ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος στις έξι επισκέψεις του σε παιχνίδια πρωταθλήματος δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, έχοντας καταγράψει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ο Αλβεζ Λίνο θα γράψει το πέμπτο του παιχνίδι (πρωταθλήματος ή πλέι οφ) στο φαληρικό γήπεδο, έχοντας μέχρι τώρα θετικό πρόσημο, με δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Τέσσερα παιχνίδια έχει και ο Τζιόλης, ο οποίος έχει μια νίκη, μια ισοπαλία και δυο ήττες. Τρεις επισκέψεις έχουν γράψει οι Σωτήρης Νίνης και Στέφανος Αθανασιάδης, με τον πρώην μέσο του Παναθηναϊκού να έχει μια νίκη (στη παρθενική του εμφάνιση) και δυο ήττες και τον Κλάους να μετρά μια ισοπαλία και δυο ήττες. Δυο εμφανίσεις έχουν οι Γιώργος Γεωργιάδης και Γιώργος Τζαβέλλας (από δυο ήττες) και από μια παρουσία οι Σκόνδρας (μια ήττα), Λόρενς, Ολίσε (από μια ισοπαλία). Οσο για τους "πρωτάρηδες"; Οι Γλύκος, Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσικάς, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς και Νέτσιντ δεν έχουν αγωνιστεί εκτός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags