Η Βέροια του υπηρεσιακού (;) Στέφανου Γαϊτάνου ηττήθηκε καθαρά από τη νεοφώτιστη Καλλονή, δεχόμενη δύο γκολ από ισάριθμα τραγικά λάθη στην άμυνα στο πρώτο μέρος και δεν μπόρεσε να αντιδράσει, αφού δέχτηκε και τρίτο την ώρα που πίεζε για το 2-1. Τρίτη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα από τη Λέσβο, ενώ η "βασίλισσα του βορρά" παραμένει χωρίς νίκη από τη 2η αγωνιστική...

Το "καθάρισε"

Μόλις στο 6` ο Μανούσος σέντραρε από δεξιά και στο δέτερο δοκάρι ανενόχλητος ο Γιόναν Γκαρσία σούταρε με την άνεση του ανοίγοντας το σκορ! Ο Ματζουράκης στο 24` αναγκάστηκε να αλλάξει τον τραυματία Περόνε με τον Σιλιγαρδάκη, αλλά γρήγορα η Καλλονή έφτασε και σε δεύτερο γκολ! Στο 27` μετά από κόρνερ, ο Αναστασιάδης πήρε την κεφαλιά και ο Ποντάνι, επίσης ανενόχλητος, στο δεύτερο δοκάρι έκανε απλά το 0-2.

Δεν μπόρεσε η Βέροια, το έκανε η Καλλονή!

Η Καλλονή στο β` μέρος απλά προσπαθούσε να συντηρήσει το υπέρ της σκορ, με τη Βέροια να αγγίζει το 2-1 στο 61`, όταν ο Μπεν εκτέλεσε φάουλ και ο Σιδεράκης με εκπληκτική απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ. Η "βασίλισσα" πίεσε και σε δυο λεπτά έχασε ισάριθμες ευκαιρίες με τον Τραπ (67`) και Μάνο (68`)! Οι "σαρδέλες" έψαχναν το γκολ στην κόντρα και το βρήκαν στο 79`, όταν ο Λεοζίνιο πήρε την πάσα από τον Γάλα και με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το 0-3 καθαρίζοντας το ματς.