Μόνο ντέρμπι δεν ήταν το ματς μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής με τους “ερυθρόλευκους” να επικρατούν πανηγυρικά με 4-0 στο... ρελαντί. Ο Τάκης Περσίας που έχει θητεύσει ως βοηθός προπονητή του Ντούσαν Μπάγεβιτς τόσο τον Πειραιά, όσο και στην Τούμπα μίλησε για το παιχνίδι, υποστηρίζοντας αυτό που είδε όλη η Ελλάδα, ότι ο Ολυμπιακός ήταν κλάσεις ανώτερος.

«Ο Ολυμπιακός ήταν πρωταθλητής του αγώνα. Δεν χωράει καμία σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων. Υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ Πειραιωτών και ΠΑΟΚ. Όπως φαίνεται για πολλά χρόνια η ομάδα του μεγάλου λιμανιού θα παίρνει τον τίτλο».

Ερωτηθείς να εξηγήσει γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιξε με κατεβασμένα τα χέρια, απάντησε «Ακούω μερικούς ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ανταγωνιστικός. Η ομάδα όμως δημιουργείται τώρα και απαιτείται χρόνος. Επίσης μετράει η κούραση από το ταξίδι (Ισραήλ-Ελλάδα) χωρίς να σημαίνει ότι ηταν ο παράγοντας της πανωλεθρίας του ΠΑΟΚ».

Καταλήγοντας τόνισε: «Όλος ο κόσμος παρακαλά, να υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες και να βλέπουμε καλό πρωτάθλημα,. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις. Το ευχάριστο είναι ότι και ο Παναθηναϊκός δεν είναι όπως στην αρχή, ανεβαίνει Κυριακή με Κυριακή!».