Facebook Pixel "Σημείο αναφοράς η Εθνική"
| 2013-11-15 21:58:00

"Σημείο αναφοράς η Εθνική"

"Σημείο αναφοράς η Εθνική"

Σε μήνυμά του στο match programme του αγώνα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξή του στην Εθνική και, μεταξύ άλλων, εκφράζει την αισιοδοξία του για την πρόκριση της Εθνικής μας.

«Η Εθνική Ομάδα είναι ένα σημείο αναφοράς. Όχι μόνο για το ποδόσφαιρό μας. Είναι ένας διαχρονικός πρεσβευτής της χώρας μας, ένας λόγος που κάνει όλους τους Έλληνες να νιώθουν περηφάνια. Αυτή η ομάδα έχει την ικανότητα να μας ενώνει και τον τρόπο να μεταδίδει το ασύγκριτο πάθος της σε όλους μας. Το τρέχον πενθήμερο, οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας βρίσκονται ενώπιον μιας ακόμα μεγάλης και δύσκολης αγωνιστικής επιδίωξης. Αυτή η περίσταση, πάντως αποτελεί και έναν λόγο να αισιοδοξούμε βάσιμα για την έκβαση των δύο αναμετρήσεων με την Ρουμανία. Διότι οι διεθνείς μας έχουν αποδείξει στην πράξη ότι είναι φτιαγμένοι για τα μεγάλα και τα δύσκολα».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ εκφράζει την εμπιστοσύνη του στους διεθνείς: «Απόψε είμαι πεπεισμένος ότι η Εθνική θα κάνει ένα σημαντικό βήμα, που θα την οδηγήσει στην αίσια ολοκλήρωση μιας ήδη πετυχημένης πορείας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, στην διάρκεια της οποίας πέτυχε οκτώ νίκες σε σύνολο δέκα αγώνων και συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς και από ομάδες που κατάφεραν να προκριθούν απευθείας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στην εμπειρία των ποδοσφαιριστών μας, γνωρίζουμε ότι άρτια προετοιμασμένοι λίγη ώρα πριν προσέλθουν στον αγωνιστικό χώρο και αναμένεται να κερδίσουν αυτό που αντικειμενικά αξίζουν, δηλαδή την συμμετοχή της Ελλάδας στο Μουντιάλ. Η καρδιά όσων βρίσκονται στο γήπεδο Καραϊσκάκη, αλλά και όλων των Ελλήνων, χτυπά στον ρυθμό της νίκης. Ας ευχηθούμε όλοι μαζί καλή επιτυχία στους διεθνείς μας».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags