Facebook Pixel «Έχουμε αλλάξει επίπεδο»
| 2013-11-20 01:04:00

«Έχουμε αλλάξει επίπεδο»

«Έχουμε αλλάξει επίπεδο»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στάθηκε στην τεράστια ελληνική ψυχή και τόνισε πως η Εθνική μας έχει αλλάξει επίπεδο τα τελευταία 12 χρόνια.

«Πήραμε ένα τεράστιο αποτέλεσμα, εδώ και 12 χρόνια αποδεικνύει αυτή η ομάδα πως έχει αλλάξει επίπεδο. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και όποτε έχει χρειαστεί, είμαστε πάντα αυτοί που πρέπει. Μία ομάδα με τεράστια ψυχή και πολύ καλούς παίκτες. Αυτά τα γκολ, δεν μπορείς να τα... προβλέψεις.

Άμα θέλει ο Θεός να μπει, τι να κάνεις... Πιστεύω πως τώρα πρέπει να χαρούμε την στιγμή. Από αύριο πρέπει να τα αφήσουμε όλα αυτά στο παρελθόν και να δουλέψουμε σκληρά για να αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες. Στην ομάδα υπάρχει οικογενειακό κλίμα και αυτό είναι παρακαταθήκη, τόσο της γενιάς του 2004, όσο και αυτής.

Η Εθνική είναι μία αγκαλιά, αυτό πρέπει να το ξέρουν όλοι οι νέοι παίκτες που θα έρθουν στο μέλλον σε αυτή την ομάδα, καθώς η πόρτα της Εθνικής είναι πάντα ανοιχτή», ήταν τα πρώτα λόγια του για να αναφερθεί και στην προσωπική του απόδοση.

«Δεν είναι δουλειά ενός, όλοι προσπαθούμε. Τα μπακ, αλλά και οι παίκτες μπροστά, βοήθησαν πάρα πολύ για να κρατήσουμε στα μετόπισθεν. Είμαστε μία ομάδα αμυντική, που όμως ξέρει τι θέλει και πως να το παίρνει κάθε φορά».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags