Facebook Pixel Αντίδραση ΠΑΟΚ για Δώνη
| 2013-11-20 18:28:00

Αντίδραση ΠΑΟΚ για Δώνη

Αντίδραση ΠΑΟΚ για Δώνη

 

Το πρώτο που εξακολουθούν να θέτουν στον ΠΑΟΚ είναι το ότι η κ. Σουλούκου που εκπροσωπεί νομικά τον Γιώργο Δώνη ήταν προγενέστερα μέλος αυτής της ίδιας επιτροπής. Σε συνάρτηση με αυτό αναρωτιούνται πως από χθες η συγκεκριμένη πλευρά γνώριζε την απόφαση.

Από εκεί και πέρα η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ θα καταθέσει ένα ειδικό αίτημα στην συγκεκριμένη επιτροπή εφέσεων ώστε να μειωθούν τα χρήματα της αποζημίωσης (τα μη δεδουλευμένα) λόγω της εργασίας Δώνη σε άλλη ομάδα στον ΑΠΟΕΛ εδώ και ένα περίπου μήνα. Απορούν στον ΠΑΟΚ πως και αυτό δεν ελήφθη υπόψιν. Πως δηλαδή είναι δυνατόν για την σεζόν 2013-2014 να αμείβεται από δύο ομάδες… 

Το τρίτο που προκύπτει και τώρα αποκαλύπτεται αφορά αίτημα του ΠΑΟΚ για την σύσταση της επιτροπής. Οι του ΠΑΟΚ υποστηρίζουν ότι για την τριμελή επιτροπή δικαιούνταν να προτείνει και η ΠΑΕ έναν δικαστή (όπως και η άλλη πλευρά) κάτι που δεν έγινε. Και αυτή η ένσταση της ΠΑΕ  ΠΑΟΚ απορρίφθηκε.

Από εκεί και πέρα στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι απορρίπτεται η έφεση του ΠΑΟΚ γιατί θα έπρεπε εξ’ αρχής να καταβάλει την συμφωνημένη αποζημίωση των 200 χιλιάδων στον Δώνη και μετά να προβεί σε άλλες κινήσεις.

«Μα τότε πως θα καταγγέλλαμε την συνεργασία για σοβαρό λόγο…» λένε από τον ΠΑΟΚ που μετά από όλα τα παραπάνω αρχίζουν και σκέφτονται πολύ περίεργα  για την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης.

* Πρέπει να τονιστεί ότι σήμερα βγήκε η απόφαση για τον Δώνη (περίπου 500 χιλιάδες ευρώ), αναμένεται θετική απόφαση και για τους κ.κ. Αγγελίνα και Μαλιαρίτση  ενώ οι Γεωργίτσας και Μένταν θα περιμένουν μέχρι τον Μάρτιο μια και οι δικές τους υποθέσεις πήγαν στα πολιτικά δικαστήρια.  Το σύνολο φθάνει στις 800 χιλιάδες ευρώ.     

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags