Facebook Pixel Η κάμερα έπιασε τον Ζλάταν να... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-11-21 12:30:00

Η κάμερα έπιασε τον Ζλάταν να... (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κάμερα έπιασε τον Ζλάταν να... (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερό στιγμιότυπο κατέγραψε κάμερα στο ματς Σουηδία-Πορτογαλία για τα μπαράζ του Μουντιάλ με πρωταγωνιστή τον Ιμπραϊμοβιτς! Τι έκανε ο Ζλάταν στο εκπληκτικό βίντεο;;;

Ο Σουηδός παικταράς έχει ακούσει πάρα πολλά για τον χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του. Στο παιχνίδι με την Πορτογαλία, όμως, απέδειξε το μεγαλείο που κρύβει μέσα του.

Είναι η στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει το 2-3 με το τρίτο προσωπικό του γκολ κόντρα στη Σουηδία και ολοκληρώνει το προσωπικό του σόου στέλνοντας την ομάδα του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και την παρέα του Ιμπραϊμοβιτς στο ...σπίτι της! 

Τότε μια κάμερα πέφτει πάνω στον Ζλάταν για να καταγράψει την αντίδρασή του, μετά το γκολ του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης. Τι φαντάζεστε ότι μπορεί να έκανε ο Σουηδός επιθετικός; Όχι, δεν νευρίασε... Ούτε έβρισε, όπως θα περίμενε κανείς.

Κατέβασε αργά το κεφάλι από απογοήτευση και μετά άρχισε να χειροκροτεί τον αντίπαλό του! Απίστευτο; Ο Ζλάταν, που τόσα έχει ακούσει για τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του, τον εγωισμό του, και το ...ψωνίστικο στυλ του, αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το εντυπωσιακό χατ τρικ και για την πανάξια πρόκριση που πήρε ένας μεγάλος αντίπαλος.

Άσχετα αν μετά στις δηλώσεις του προκάλεσε, για μια ακόμα φορά, λέγοντας ότι ..."δεν υπάρχει Μουντιάλ χωρίς εμένα..."!

Δείτε την εκπληκτική σκηνή στο παρακάτω βιντεάκι...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags