Facebook Pixel «Χαρούμενος που μπορώ να παίζω»
| 2013-11-21 17:12:00

«Χαρούμενος που μπορώ να παίζω»

«Χαρούμενος που μπορώ να παίζω»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ρουμανική ιστοσελίδα pro sport, μίλησε τόσο για την πρόκριση στο Μουντιάλ, όσο και για τον συμπαίκτη του Κοστίν Λάζαρ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως νιώθει που θα παίξει στο Μουντιάλ: «Είναι φανταστικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο το ότι έχουμε φτάσει τόσο ψιλά. Είναι η τέταρτη πρόκριση, για εμένα προσωπικά είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, αλλά η πρόκριση είναι πιο σημαντική για την χώρα μου. Ο κόσμος τώρα είναι περήφανος για εμάς».

Για το γκολ και την ασίστ που έκανε: «Κάθε φορά προσπαθώ να παίζω στο 100%. Κάποιες φορές σκοράρω, κάποιες φορές σερβίρω, αυτή είναι η δουλειά μου. Είμαι χαρούμενος που ακόμη μπορώ να παίζω ποδόσφαιρό και να βοηθάω την ομάδα».

Για τη δήλωση του ότι είναι η τελευταία ευκαιρία να βρεθεί σε Μουντιάλ: «Ναι του χρόνου τον Αύγουστο θα κλείσω τα 33 και όπως είπα θα είναι η τελευταία μου ευκαιρία. Αλλά και μόνο το ότι θα παίξεις σε ένα Μουντιάλ είναι κίνητρο, είτε είσαι 20 είτε 32».

Για τον Λάζαρ: «Τον αγαπώ! Είναι ένα πολύ καλό παιδί και ξέρω ότι τώρα περνάει δύσκολες στιγμές. Όμως θα τον βοηθήσουμε να επανέλθει, ξέρετε πως είναι η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, κάνεις αστεία και προσπαθείς να βοηθήσεις. Είμαστε φίλοι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ίσως την επόμενη φορά να είναι και αυτός στη θέση που είμαστε εμείς τώρα, ποιος ξέρει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags