Facebook Pixel "Τρελαμένος" να κερδίσει τον ΠΑΟ ο Τσιώλης!
| 2013-11-24 12:00:00

"Τρελαμένος" να κερδίσει τον ΠΑΟ ο Τσιώλης!

"Τρελαμένος" να κερδίσει τον ΠΑΟ ο Τσιώλης!

O Σάκης Τσιώλη παίζει σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον ΠΑΣ Γιάννενα (15.00) και ο σκύλος αποκαλύπτει γιατί ο Έλληνας τεχνικός θέλει να κερδίσει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το "τριφύλλι"!

Tο θέμα αποκαλύπτει, μία ακόμα φορά, η στήλη "Sportdog Penalty" του σκύλου, καθώς η ήττα με 2-1 απο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ήταν το τελευταίο ματς του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης και μάλλον κάπου του άφησε... σημάδι.

Έχει πάρει πολύ προσωπικά και φανατικά την επιστροφή του στο "τόπο του εγκλήματος" με τον ΠΑΣ Γιάννενα, βάζοντας στόχο να πάρει αποτέλεσμα απο τον Παναθηναϊκό! "Το υλικό που έχουμε είναι για 5άδα και μια απο τις ομάδες που θα παλέψουμε για την θεση στα πλει οφ είναι ο Παναθηναϊκός", έλεγε τις προάλλες στους παίκτες του.

Βέβαια κάπου μπαίνει λίγο ο εγωϊσμός και οι προσωπικες φιλοδοξίες, αφού κατά δήλωση του Τσιώλη τον ήθελαν στον Παναθηναϊκό πριν απο τον Αναστασίου... Και, σήμερα, θα έχει μία πρώτης τάξης ευκαιρία να δώσει απαντήσεις!

 


Θα πέσει,λοιπόν...βαρύ & ασήκωτο στον Καρδιτσιώτη τεχνικό,μέσα σε 50 ημέρες να χάσει δις,μάλιστα με διαφορετικές ομάδες,απο τον ρούκι κόουτς
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags