Facebook Pixel "Πιο σημαντική από το ρεκόρ η πρόκριση"
| 2013-11-29 17:09:00

"Πιο σημαντική από το ρεκόρ η πρόκριση"

"Πιο σημαντική από το ρεκόρ η πρόκριση"

Με τη συμμετοχή του στη χθεσινή αναμέτρηση, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης «έπιασε» τον Έντσο Σίφο στην 5η θέση της λίστας των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ερωτηθείς όμως σχετικά με την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη, ο Έλληνας επιθετικός χαρακτήρισε πιο σημαντική από το ρεκόρ του την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

«Νομίζω ότι πιο σημαντική είναι η πρόκριση που πήραμε. Το να προκρίνεσαι στους 32» του Γιουρόπα Λιγκ, το θεωρώ επιτυχία» τόνισε ο Σαλπιγγίδης, ενώ για τον αν στόχος πλέον στην Ευρώπη είναι ο Δικέφαλος να προχωρήσει πιο μακριά από τους «32», απάντησε:

«Μακάρι να συμβεί αυτό. Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρουμε, αλλά μακάρι να έρθει. Πρέπει πρώτα να δώσουμε το τελευταίο ματς του ομίλου και μετά να δούμε με ποια ομάδα θα κληρωθούμε».

Σε ότι αφορά το αν υπάρχει κάποιο «μυστικό» για να προχωρήσει περαιτέρω ο ΠΑΟΚ; «Πρέπει να έχουμε σταθερότητα και να έχουμε και τύχη για να προχωρήσουμε και παρακάτω» αποκρίθηκε ο «Σάλπι», που για τα γενέθλια του Χουμπ Στέφενς δήλωσε:

«Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας. Χρόνια πολλά στον προπονητή μας, αλλά εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι τη δουλειά μας. Το δώρο του μπορεί να είναι η νίκη στα Γιάννινα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags