Η ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη παρότι ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και είχε ευκαιρίες προκειμένου να προηγηθεί στο σκορ με πιο χαρακτηριστικές αυτές των Γκούρτσα και Νεμπεγλέρα στο 34΄ και 41΄ τα σουτ των οποίων πέρασαν άουτ  δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της ομάδας της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Στην επανάληψη οι «βυσσινί» κατάφεραν σ΄ένα τρίλεπτο να σπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων και να προηγηθούν δις στο σκορ. Αρχικά στο 46΄ με τον Μπλέντι και εν συνεχεία στο 48΄ με τον Γκούρτσα. Έχοντας αποβάλει το άγχος οι Θεσσαλοί  συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και είχαν κι άλλες ευκαιρίες με τους Νεμπεγλέρα και Στεφανίδη να κάνου το 3-0, κάτι το οποίο έγινε στο 75΄ με τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος να χτυπάει ξανά.

Οι Θεσσαλονικείς που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απειλήσαν καθώς είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, δέχτηκαν ακόμα ένα γκολ στο 90΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα ο Παπαϊωάννου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΛ (Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Αραμπατζής (60΄Καρανίκας), Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Σαββίδης, Πλιάγκας (72΄Παπαϊωάννου), Μπλέντι, Στεφανίδης, Γκούρτσας (78΄Τζουμάκης).

Οδυσσέας Κορδελιού: Παπαϊωάννου, Νικολαΐδης, Κωτσάρης, Βασιλείου (71΄Μπελλής), Κομνηνάκης, Κουτσίδης, Βιλανάκης Κ. (63΄Ποριαζίδης), Αντωνιάδης, Καραχαλίδης, Βιλανάκης Α., Παπαδόπουλος.

Πηγή: gazzetta.gr