Facebook Pixel «Νίκες παντού γιατί είσαι ΑΕΛ!!!»
| 2013-12-12 22:02:00

«Νίκες παντού γιατί είσαι ΑΕΛ!!!»

«Νίκες παντού γιατί είσαι ΑΕΛ!!!»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ με τίτλο "Νίκες παντού γιατί είσαι ΑΕΛ!!!" με αφορμή την Κυριακάτικη αναμέτρηση Κυπέλλου Γ' Εθνικής με την Κοζάνη και τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ
«Την Κυριακή η ΑΕΛ αντιμετωπίζει για τον θεσμό του κυπέλλου την κοζανούλα στο ένα και μοναδικό της σπίτι το ΑΛΚΑΖΑΡ και η νίκη είναι μονόδρομος έστω και αν αυτό θα μας αναγκάσει να δώσουμε και δεύτερο αγώνα εκεί. Κανένας εφησυχασμός και καμία αδράνεια δεν πρέπει να υπάρξει για καμία στιγμή και για κανένα παιχνίδι, είτε είναι του πρωταθλήματος είτε του κυπέλλου. Παίκτες της ΑΕΛ καλείστε να κάνετε το καθήκον σας και με δύο ισάριθμες νίκες ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ έδρας να πάρετε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Ο κόσμος θα είναι εκεί για εσάς γιατί πιστεύει σε ‘σας! Νιώστε το ΑΛΟΓΟ στην καρδιά σας να τρέχει, δείξτε τσαμπουκά και ΑΕΛΙΚΗ αλητεία και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα και κανέναν όπου και αν παίζετε!

Υ.Γ. Το λιγότερο επικίνδυνοι και ύποπτοι όσοι θέλουν να πλασάρουν τα υποτιθέμενα “προνόμια” μιας ανήθικης ήττας εις βάρος της ΑΕΛ.

Υ.Γ. Μακριά από την ΑΕΛ των ονείρων μας καλικάντζαροι γιατί ο Άγιος Βασίλης φέτος φέρνει μαζί του ελάφια με διαφορετικά κέρατα.»
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags