Facebook Pixel Από τριάρα σε τριάρα η Λάρισα!
| 2013-12-15 18:45:00

Από τριάρα σε τριάρα η Λάρισα!

Από τριάρα σε τριάρα η Λάρισα!

Με 3-1 επικράτησε η ΑΕΛ της Κοζάνης στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο.

Η ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη ήταν αυτή που είχε τον έλεγχό του αγώνα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που στο 11΄ έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα για να προηγηθούν στο σκορ. Ο Πιπινίκας σέντραρε και ο Μπουλγκουρίδης με κεφαλιά ανενόχλητος έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από την εστία του Καρακούτση.

Αυτό το οποίο δεν κατάφερε η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας το πέτυχαν οι «βυσσινί» στο 29΄ με τον  Στεφανίδη, όταν έπειτα από σέντρα του Καρανίκα με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Αμπατζίδη. Οι παίκτες της «Βασίλισσας του Κάμπου» έχοντας διώξει το άγχος, επεδιώξαν να σευγαρώσουν τα τερματά τους και στο έφτσαν κοντά στο να τα καταφέρουν το εξ επαφής όμως σουτ του Γκούρτσα αποκρούστηκε από το τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων στην τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι «βυσσινί» συνέχισαν να πιέζουν και στο 55΄ πάλι ο Γκούρτσας, αυτή τη φορά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.Το συγκρότημα του Θανάση Τσικαλιού κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 61΄, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βασίλιεβιτς και ο Μαλουτάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρακούτση κάνοντας έτσι το 1-1.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κυριαρχήσουν στο ματς και στο 70΄ ο Στεφανίδης πέτυχε το δευτερό του γκολ στο παιχνίδι και δεύτερο για την ομάδα του αυτή τη φορά με σουτ. Οι παίκτες του Γιώργου Στράντζαλη έχοντας υπέρ τους την ψυχολογία επεδιώξαν να πετύχουν ακόμα ένα γκολ, το οποίο και κατάφεραν στο 88΄ και πάλι με κεφαλιά αυτή τη φορά του  Ρούσση διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΛ (Γιώργος Στράντζαλης): Καρακούτσης, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Νεμπεγλέρας, Παπαϊωάννου (63΄ Κόιτς), Σαββίδης (41΄ Ρούσσης), Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι (83΄Ανδριόπουλος).

Κοζάνη (Θανάσης Τσικαλιός): Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος (46΄ Ντεμιράϊ), Τραυλός, Τσικόπουλος Η., Κάλφας, Μαλούτας, Τσικόπουλος Ι., Μπουλγκουρίδης, Πιπινίκας (72΄ Σαμαράς), Ταφαρλής, Βασίλιεβιτς (82΄ Κοσμίδης).

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags