Εδώ και μέρες κυκλοφορεί πολύ έντονα η φήμη, πως στον Ολυμπιακό εξετάζουν την περίπτωση του Νάτσο Σκόκο είτε για τον Ιανουάριο είτε για το καλοκαίρι, ενώ πριν από λίγο καιρό το όνομα του είχε "παίξει" δυνατά και για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Αργεντινός άσος έχει εξαιρετική φήμη στην Ελλάδα από τη θητεία του στην ΑΕΚ, καθώς ακόμα θυμόμαστε μερικά από τα υπέροχα γκολ που είχε πετύχει. Αυτή τη στιγμή ο "υδραυλικός" όμως βρίσκεται στην Ιντερνασιονάλ, με τη βραζιλιάνικη ομάδα να έχει ρίξει πολύ χρήμα το καλοκαίρι για να τον κάνει δικό της.

Συγκεκριμένα πριν από λίγους μήνες έδωσε 6 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο η επένδυσή της δεν έπιασε, καθώς ο Σκόκο δεν προσαρμόστηκε και πλέον βρίσκεται στη ...βιτρίνα προς πώληση. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", ο Αργεντινός άσος πωλείται με χαμηλότερη τιμή από αυτή που αγοράστηκε το καλοκαίρι.

Οι άνθρωποι της Ιντερνασιονάλ έχουν αποφασίσει οριστικά να τον πουλήσουν, με την τιμή εκκίνησης να βρίσκεται στα πέντε εκατομμύρια δολάρια! Αυτά είναι (περίπου) και τα χρήματα που θα πρέπει να δώσει κάποιος ελληνικός σύλλογος που θα ήθελε τον Νάτσο στο ρόστερ του...

Πρόκειται βέβαια για ένα "τρελό" ποσό για την εποχή και γι΄ αυτό η επιστροφή του στην Ελλάδα μοιάζει μάλλον με ένα ...τρελό όνειρο των οπαδών, παρά με πιθανό σενάριο! Εκτός κι αν κάποιος πρόεδρος αποφασίσει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα...