«Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν πιστεύω ότι κινδυνέψαμε, αν εξαιρέσουμε τα τελευταία λεπτά όπου ο Παναθηναϊκός απείλησε με σέντρες. Δεν δείξαμε αδυναμίες, αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που ευχαριστήσαμε τους φιλάθλους μας. Τους χρειαζόμαστε όμως να είναι δίπλα μας όπως σήμερα και στα επόμενα παιχνίδια.» είπε συγκεκριμένα.

Ο Μάκης Χάβος επέμενε και πάλι στο ζήτημα του «διπλού προσώπου» που παρουσιάζει ο Παναιτωλικός σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια αντίστοιχα. «Όπως μας σέβονται μέσα στο Αγρίνιο πρέπει να μας σέβονται και εκτός», είπε με νόημα.

Χαρακτήρισε το σημερινό παιχνίδι την μεγαλύτερη νίκη του Παναιτωλικού από πλευράς τακτικής και τόνισε πως το παιχνίδι στην Τούμπα είναι μια μεγάλη δοκιμασία στην προσπάθεια της ομάδας να είναι καλύτερη και μακριά από το Αγρίνιο. Ως προς τις μεταγραφές επιβεβαίωσε πως η ομάδα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Μπούντιμιρ και πως βρίσκεται σε επαφές για έναν ακόμη παίχτη, τονίζοντας πως ίσως και εντός της εβδομάδας οι μεταγραφές να έχουν ολοκληρωθεί.