Facebook Pixel Η δήλωση-βόμβα Πέτριτς για Ολυμπιακό-Σαβιόλα!
| 2014-01-07 14:30:00

Η δήλωση-βόμβα Πέτριτς για Ολυμπιακό-Σαβιόλα!

Η δήλωση-βόμβα Πέτριτς για Ολυμπιακό-Σαβιόλα!

Λίγος καιρός έχει περάσει από την αποκάλυψη που έκανε ο Μλάντεν Πέτριτς (βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει στον Παναθηναϊκό) σε site για τον Ολυμπιακό.

Ήταν 14 Σεπτεμβρίου του 2013, όταν ο Μλάντεν Πέτριτς είχε αποκαλύψει σε ξένο σάιτ ότι είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά την τελευταία στιγμή ο Μίτσελ προτίμησε τον Χαβιέρ Σαβιόλα!

Ο Κροάτης επιθετικός, που σήμερα βρίσκεται στην Ελλάδα για γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού, υπέγραψε στις 10 Σεπτεμβρίου μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γουέστ Χαμ.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ως ελεύθερος από τη Φούλαμ, απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό, αλλά όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας επέλεξε τελικά τον Χαβιέρ Σαβιόλα.

"Είχα πολλές προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ελλάδα και τη Σιόν, αλλά ήθελα να μείνω στο Λονδίνο, εφόσον αυτό ήταν εφικτό.
 
Η οικογένειά μου νιώθει άνετα εδώ, η κόρη μου πηγαίνει σχολείο και δεν θέλαμε να την ταλαιπωρήσουμε με μία μετακίνηση
", είχε πει αρχικά ο Κροάτης επιθετικός στην ιστοσελίδα "Blick.ch".
 
Σε ερώτηση για το αν είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, ο 32χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής έριξε τη "βόμβα": "Ναι, αλλά ο προπονητής αποφάσισε την τελευταία στιγμή για τον Χαβιέρ Σαβιόλα"!

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags