Η Καλλονή είχε νικήσει με 1-0 στο «Γεντί Κουλέ», με την ομάδα του Σα Πίντο να έχει δύσκολο έργο στο ΟΑΚΑ για να μπορέσει να γυρίσει στη Κρήτη με την πρόκριση, αλλά τα κατάφερε.
Ο ΟΦΗ δεν ήθελε να δεχθεί γκολ και με το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο είχε τις ελπίδες για το γκολ που θα οδηγούσε το ματς στη παράταση. Αυτή η στιγμή ήρθε στο 79΄ με την κεφαλιά του Περογαμβράκη, για να δώσει στους Κρητικούς την ψυχολογία πως μπορούν να είναι εκείνοι που θα τσεκάρουν το εισιτήριο για τους «8».
Το ματς τελικά πήγε στη παράταση και στο 107΄ ο Παπάζογλου, πήρε το ριμπάουντ από την επέμβαση του Σιδεράκη, και έκανε το 2-0 στέλνοντας τον ΟΦΗ στα προημιτελικά του Κυπέλλου όπου εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Αιγιανιακός-Πανιώνιος (1-0).
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο