Facebook Pixel X. Eυαγγελάτος για Ιμπαγάσα και ΟΣΦΠ: Ίσως να είχε μόνο νίκες
| 2014-01-23 11:08:00

X. Eυαγγελάτος για Ιμπαγάσα και ΟΣΦΠ: Ίσως να είχε μόνο νίκες

X. Eυαγγελάτος για Ιμπαγάσα και ΟΣΦΠ: Ίσως να είχε μόνο νίκες

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος εξηγεί την σπουδαιότητα του Αριέλ Ιμπαγάσα και εξηγεί πως με αυτόν στη σύνθεσή του, ο Ολυμπιακός δεν θα είχε αφήσει βαθμούς σε Αγρίνιο και Περιστέρι.

Το χθεσινό ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα ήταν τυπικής διαδικασίας μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα. Ωστόσο πρόκειται για παιχνίδι που επιτρέπει σε πολλούς να βγάλουν ένα χρήσιμο συμπέρασμα, που έχει να κάνει με τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο 38χρονος μέσος των “ερυθρόλευκων” έδειξε στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες ότι ακόμα και σε αυτή την ηλικία, είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό ειδικά σε παιχνίδια που οι “ερυθρόλευκοι” δε βρίσκουν τον τρόπο να διασπάσουν τις κλειστές άμυνες. Με βάση την εικόνα που είχε το ματς στην Τρίπολη, δύσκολα θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να πετύχει γκολ αν δεν είχε στο γήπεδο τον Αργεντινό.

Το κλέψιμο της μπάλας στη μεσαία γραμμή, η σούπερ ντρίπλα στον Σέτι και η πάσα στον Σέποβιτς είναι κάτι που κάνει τον Ιμπαγάσα να ξεχωρίζει ακόμα και στα 38 του χρόνια. Ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι έχει τις φυσικές δυνάμεις (για τις ικανότητες δεν το συζητάμε) να παίζει περισσότερο και ίσως ο Μίτσελ θα έπρεπε να του δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο Ολυμπιακός έχει μέχρι στιγμής δύο απώλειες στο πρωτάθλημα, τις ισοπαλίες σε Αγρίνιο και Περιστέρι.

Και τα δύο αυτά ματς έληξαν 0-0 με τους πρωταθλητές να μην έχουν ιδιαίτερη επιθετική δραστηριότητα. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια ο Ιμπαγάσα ήταν εκτός αποστολής και εύλογα μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί αν μια καλή πάσα του Αργεντινού μπορούσε να κάνει τη διαφορά και να “ξεκλειδώσει” την αντίπαλη άμυνα. Με τις υποθέσεις βέβαια δεν αλλάζουν τα γεγονότα και ούτε μπορεί να πει κάποιος ότι με τον Ιμπαγάσα στο γήπεδο ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε αυτά τα δύο ματς. Είναι όμως πολύ πιθανό να είχε καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

REDάκια

*Ο Μίτσελ χρησιμοποίησε στην κορυφή της επίθεσης τον Μήτρογλου λόγω της απουσίας του Ολαϊτάν. Ο διεθνής επιθετικός ήταν και πάλι εκτός αγώνα, επιβεβαιώνοντας ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά για να επιστέψει στο επιθυμητό επίπεδο.

*Ο Πελέ ήταν χθες στο βασικό σχήμα της ομάδας του Πειραιά, παίζοντας δίπλα στον Εντινγκά. Δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο και σίγουρα θέλει χρόνο ακόμα για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει ο Μίτσελ.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags