Facebook Pixel Τέτοια πλάκα δεν ξανάγινε: Ευρώπη μόνο με τα διπλά!
| 2014-01-27 11:45:00

Τέτοια πλάκα δεν ξανάγινε: Ευρώπη μόνο με τα διπλά!

Sportdog Team
Τέτοια πλάκα δεν ξανάγινε: Ευρώπη μόνο με τα διπλά!

Φοβερός Ολυμπιακός! Μόνο με τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει από τα φετινά εκτός έδρας "τρίποντα" βγαίνει στην Ευρώπη! Πώς να μην πάρει μετά για πλάκα το πρωτάθλημα;

Ο Ολυμπιακός ακόμα και στη μέτρια μέρα του, όπως χθες στην Ξάνθη, καθαρίζει τα παιχνίδια. Σε έδρες που δεν θεωρούνται εύκολες, αφού η Ξάνθη κάνει συχνά – πυκνά ζημιές στους "μεγάλους".

Υπάρχει, όμως, και κάτι άλλο που μπορεί να παρατηρήσει κάποιος στη βαθμολογία. Ο Ολυμπιακός σε 11 ματς εκτός έδρας, έχει 9 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στη σούμα, δηλαδή, έχει μαζέψει ήδη 29 πόντους.

Αν πάρουμε μόνο αυτή τη συγκομιδή μακριά από το "Καραϊσκάκη" του Ολυμπιακού, τότε με 29 β. θα ήταν στη βαθμολογία …7ος! Μόλις 1 β. πίσω από τον Πανθρακικό και 7 από τον Αστέρα Τρίπολης, που μπαίνει στα πλέι οφ ως 5οςΑπίστευτο δεν είναι;

Έτσι, δηλαδή, όπως το πάει φέτος ο Ολυμπιακός, μόνο με τα "διπλά" θα μπορούσε στο τέλος του πρωταθλήματος να έχει μπει στην πρώτη πεντάδα. Είναι δυνατόν, λοιπόν, να μην πάρει τον τίτλο; Ειδικά από τη στιγμή που στο Καραϊσκάκη δεν έχει χάσει ακόμα πόντο και μετράει 10 τρίποντα!

Όταν, λοιπόν, εντός έδρας δεν πετάς βαθμό, ενώ εκτός έδρας κερδίζεις όλα σχεδόν τα ματς, τότε είναι μαθηματικά βέβαιο ότι έχεις τον τίτλο στο τσεπάκι.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός δεν είναι σε σούπερ κατάσταση αυτή τη στιγμή, όπως ήταν στον α΄ γύρο. Στην Ξάνθη, μάλιστα, στο α΄ ημίχρονο κινδύνεψε κιόλας. Και μην ξεχνάμε ότι το πρόγραμμα "φορτώνει" από ματς στο εξής. Θα χρειαστούν, δηλαδή, όλοι οι παίκτες να είναι σε φουλ ετοιμότητα και σε φόρμα για τους συνεχόμενες αγώνες. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags