Με την έννοια πως το πρωί ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά η επιστροφή του από την Καλλονή στον Ολυμπιακό και το βράδυ ο δανεισμός του στον ΠΑΣ!

Ο νεαρός Βραζιλιάνος στόπερ μετά το ματς με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ που τραυματίστηκε έμεινε στην Αθήνα για να κάνει την αποθεραπεία του με τους «ερυθρόλευκους». Μόνο που οι ημέρες περνούσαν, μπήκε και 2η εβδομάδα αλλά ο Λεάντρο... ξέχασε να επιστρέψει στη Λέσβο. Τότε οι άνθρωποι των νεοφώτιστων ενημερώθηκαν από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πως ο παίκτης επιθυμούσε να διακοπεί ο δανεισμός του!

Η κίνηση αυτή του 2Οχρονου μάλλον στενοχώρησε τον Γιάννη Ματζουράκη, τον άνθρωπο που τον έκανε βασικό (20 ματς - 1 γκολ) και τον στήριξε. Οι τάσεις φυγής του Λεάντρο εκδηλώθηκαν από τη στιγμή που ήρθε ο Ζακουάνι για το κέντρο της άμυνας και ο 62χρονος κόουτς επιχείρησε να τον κάνει... δεξί μπακ.

«Δεν του αρέσει που παίζει πλέον σε άλλη θέση» ήταν το... επιχείρημα από τον Ολυμπιακό και μάταια ο Ματζουράκης προσπάθησε να τους πείσει πως δεν είναι αυτός... λόγος να κάνουν το χατίρι του Λεάντρο, που ζήτησε να πάει σε άλλη ομάδα και... βρήκε την πόρτα ανοιχτή. «Στους νεαρούς, ταλαντούχους, παίκτες πρέπει να χτίζεις μια σταθερή φιλοσοφία κι αν παρατηρείς έλλειψη σοβαρότητας να το διορθώσεις ακόμη κι αν χρειαστεί να ?σπάσουν τα μούτρα τους?» η «παιδαγωγική-ποδοσφαιρική» άποψή του, με αφορμή τον Λεάντρο.

Πηγή: Goal