Facebook Pixel Κ. Νικολακόπουλος: Με το διαιτητή του αποκλεισμού!
| 2014-02-12 15:08:00

Κ. Νικολακόπουλος: Με το διαιτητή του αποκλεισμού!

Κ. Νικολακόπουλος: Με το διαιτητή του αποκλεισμού!

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του την αποψινή μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον πολύ δυνατό Ατρόμητο με τον Ολυμπιακό και… θυμάται.
 

Πώς τα έφερε έτσι το ποδόσφαιρο κι ο Ολυμπιακός παίζει απόψε την πρόκρισή του στα ημιτελικά του κυπέλλου, με τον ίδιο διαιτητή, με τον οποίο είχε αποκλειστεί για τελευταία φορά στο θεσμό!

Ήταν ακριβώς πριν τρία χρόνια, πάλι αρχές Φλεβάρη, πάλι προημιτελικά κυπέλλου, πάλι με ισοπαλία στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη (1-1 τότε) και πάλι με τον Μάνταλο διαιτητή! Μόνο που ο αντίπαλος ήταν ο ΠΑΟΚ τότε, ενώ τώρα ο Ατρόμητος. Ένας ΠΑΟΚ, που ήταν καλύτερος σε εκείνο το παιχνίδι και είχε κερδίσει, παρότι μάλιστα το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

Είχε επηρεάσει η διαιτησία το αποτέλεσμα; Ο Μάνταλος δεν ήταν κακός. Είχε επιτρέψει, είναι αλήθεια, σε κάποιες φάσεις το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, που πήραν έτσι το πάνω χέρι, αλλά εξίσου αλήθεια είναι ότι κι οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν ακριβώς ό,τι δεν πρέπει να κάνουν σήμερα-δεν έβαζαν τα πόδια τους στη φωτιά όπως όφειλαν να κάνουν για ένα παιχνίδι στην Τούμπα.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags