Facebook Pixel «Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι. Θα δω στην τηλεόραση»
| 2014-02-13 01:18:00

«Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι. Θα δω στην τηλεόραση»

«Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι. Θα δω στην τηλεόραση»

Υπερήφανος για τους παίκτες του Ατρομήτου δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος κόουτς που ξεκαθάρισε πως είναι περήφανος για την ομάδα του είπε αρχικά: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, παρά την κούραση από την Κυριακή. Κάναμε και σήμερα κατάθεση ψυχής. Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση και μετά την ισοφάριση. Θα ήταν μεγάλος άθλος. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε. Δόθηκε αυτό το πέναλτι. Δεν ξέρω αν ήταν.

Θα το δούμε στην τηλεόραση. Μας αφήνει ικανοποίηση που κοντράραμε τρεις φορές τον Ολυμπιακό. Που δεν μπόρεσε να μας νικήσει. Προσπαθήσαμε να πάρουμε την πρόκριση που θα ήταν πραγματική υπέρβαση. Συγχαρητήρια στα παιδιά που συγκράτησαν τα νεύρα τους και βγάλαμε χωρίς απώλειες το παιχνίδι.

Παρά τις απουσίες μας παίξαμε στα ίσα τον Ολυμπιακό και παραλίγο να τα καταφέρουμε. Χάσαμε και τον Καραμάνο με θλάση. Ήταν δύκολο. Όμως κάναμε ευκαιρίες στο τέλος, με τον Δημούτσο, με την κεφαλιά του Μπρίτο. Όσο περνούσε ο χρόνος περιμέναμε πως θα βγει η κούραση και είναι δεδομένο πως αυτό θα είναι το πρόβλημά μας για την συνέχεια».

Ερωτηθείς για τα κλάματα του Μπάλλα τόνισε: «Εντάξει, είναι λογικό, ο Μπάλλας αισθανόταν άσχημα για το πέναλτι επειδή είχε μόλις μπει στο παιχνίδι και έγινε αυτή η φάση. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags