Facebook Pixel Το νέο αίμα βράζει, ο παλιός μοιράζει!
| 2014-02-15 22:21:00

Το νέο αίμα βράζει, ο παλιός μοιράζει!

Το νέο αίμα βράζει, ο παλιός μοιράζει!

Ο Ολυμπιακός αγχώθηκε με το 1-1, όμως ο Ιμπαγάσα πέρασε στο γήπεδο και αμέσως (68'-70') το σκορ έγινε 3-1 με Βαλντέζ - Πέρεζ. Μείωσε με γκολάρα ο Βλαχοδήμος, το καθάρισε ο Μαρκάνο για το 4-2.
 

Ο Ολυμπιακός αν και αγχώθηκε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο όσο το σκορ ήταν 1-1, κατάφερε να... καθαρίσει εύκολα τον Πλατανιά 4-2, με τον Ιμπαγάσα να μπαίνει στο γήπεδο και να κάνει τα πράγματα πολύ εύκολα.

Το ημίχρονο έληξε 1-1, με τον Ολυμπιακό να πρηγείται με τον Ολαϊτάν και να ισοφαρίζει ο Πλατανιάς με τον Τόρες, ωστόσο στην επανάληψη υπήρχε... μονόλογος. Οι Πειραιώτες πίεζαν, ωστόσο τα γκολ ήρθαν μετά την είσοδο του Ιμπαγάσα στο ματς. Ο «Κάνιο» μπήκε στο ματς στο 67' με το ματς να είναι 1-1 και τρία λεπτά αργότερα στο 70' ήταν 3-1 από δύο δικές του ασίστ. Ο Βλαχοδήμος στο 72' μείωσε με σουτάρα, όμως ο Μαρκάνο στο 78' έγραψε το τελικό 4-2.

 

Όλα... ισοπαλία!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο πρώτο λεπτό ο Ολαϊτάν απείλησε με ένα ωραίο σουτ που έφυγε πάνω από την εστία του Πλατανιά. Οι Πειραιώτες από τα πρώτα λεπτά είχαν την κατοχή και με τον Πέρεζ σε... κέφια, έψαχναν το γρήγορο γκολ. Αυτό τελικά ήρθε στο 28', όταν ο Μανιάτης βρήκε ωραία τον Ολαϊτάν, αυτός μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μετά το γκολ όμως ο Ολυμπιακός χαλάρωσε την πίεσή του και... έδωσε δικαιώματα. Οι Κρητικοί άρχισαν σιγά-σιγά να ανεβαίνουν και στο 38', μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τόρες με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου

Μεγάλε Ιμπαγάσα

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να πιέζει στο μισό γήπεδο και τον Πλατανιά να έχει κλειστεί στην περιοχή του. Οι Πειραιώτες χωρίς να έχουν τη μεγάλη φάση, έψαχναν το γκολ, όμως οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να αντέχουν. Στο 67' όμως ο Μίτσελ έκανε κίνηση ματ, ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Ιμπαγάσα. Ο «Κάνιο» μπήκε και γύρισε το ματς. Στο 68' βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον Σαβιόλα, αυτός έστρωσε στον Βαλντές, που με ωραίο σουτ έγραψε το 2-1! Ο Ιμπαγάσα όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο 70' η κοντινή σέντρα του (έστω και από κόντρες) κατέληξε στον Πέρεζ, που με κοντινή κεφαλιά έκανε το 3-1.

Γκολάρα Βλαχοδήμου και Μαρκάνο

Κι ενώ όλοι πίστεψαν πως το ματς τελείωσε, ο μετριότατος μέχρι εκείνο το σημείο Βλαχοδήμος, με μία σουτάρα στο 72' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο και μείωσε σε 3-2, χειροκροτούμενος από τους φίλους του Ολυμπιακού. Το γκολ αυτό έδωσε νέο κίνητρο στους Πειραιώτες, οι οποίοι βγήκαν πάλι στην επίθεση και στο 78', μετά από ωραία σέντρα του Πέρεζ, ο Μαρκάνο έγραψε το τελικό 4-2 με ωραία κεφαλιά.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Παπάζογλου (66’ Ιμπαγάσα), Εντινγκά, Σαβιόλα, Πέρες, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ντομίνγκες (57’ Βαλντές), Μπονγκ, Ολαϊτάν (73’ Μασάντο).

Στον πάγκο: Κάρολ, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Σάμαρης, Βαλντές, Φουστέρ, Μανωλάς.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες (79’ Κατάι), Δημήτρης, Μπέλιτς, Τόρες (84’ Σούκιας), Βλαχοδήμος, Γουνδουλάκης, Ινκούμ (72’ Θέρα), Γιαχία, Φαϊσκα, Τετέι

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Θέρα, Καταϊ, Ντεντάκης, Σουκίας, Τσοντάκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags