Facebook Pixel «Όλοι αυτό το ματς περιμένουμε. Μπορούμε...»
| 2014-02-24 19:42:00

«Όλοι αυτό το ματς περιμένουμε. Μπορούμε...»

«Όλοι αυτό το ματς περιμένουμε. Μπορούμε...»

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Γιάννης Μανιάτης!

«Εφτασε η μέρα. Ολοι περιμέναμε αυτό το παιχνίδι. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς, ο πρώτος τελικός για μας. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη, έτοιμη, έχει δουλέψει αρκετά. Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, με το γήπεδο κατάμεστο και θα μας βοηθήσει (σ.σ. ο κόσμος), να πάρουμε τη νίκη και να προσπαθήσουμε να τους κάνουμε όλους χαρούμενους.

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να διαχειριστεί το διαφορετικό επίπεδο, στιλ αλλά και ταχύτητα ποδοσφαίρου αύριο, σε σχέση με την κυριαρχία του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Ναι. Η ομάδα είναι έτοιμη. Εχουμε δείξει και στους ομίλους ότι μετά τα παιχνίδια στην Ελλάδα, ήμασταν σε καλό επίπεδο στο Champions League, άσχετα αν λέμε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι όσο γρήγορο και δεν συγκρίνεται με το Champions League. Εμείς δουλεύουμε κάθε μέρα στις προπονήσεις για να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Ναι, είμαστε έτοιμοι και όλοι μόνο αυτό το παιχνίδι περιμένουμε, εμείς, εσείς, ο κόσμος. Να δώσουμε καλύτερο εαυτό μας, να μπούμε γρήγορα στη νοοτροπία του αγώνα και νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το τι διαφορετικό στιλ παιχνιδιού περιμένει σε σχέση με την Αρσεναλ που αντιμετώπισαν πέρυσι: «Είναι θετικό ότι έχουμε αγωνιστεί και άλλες φορές με αγγλικές ομάδες και ξέρουμε περίπου με τι ταχύτητα παίζονται τα παιχνίδια και πώς μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε. Τις διαφορές θα μας τις πει ο προπονητής μας, τι να προσέξουμε, πού να χτυπήσουμε. Σίγουρα είναι διαφορετικές ομάδες και ειδικά φέτος η Αρσεναλ κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα και η Μάντσεστερ τους τελευταίους μήνες δεν τα πηγαίνει τόσο καλά. Βέβαια από τη μέρα της κλήρωσης του Champions League λένε όλοι ότι η Γιουνάιτεντ δεν είναι σε καλή κατάσταση, χάνει πολλά παιχνίδια.

Εχω να πω, ότι η Γιουνάιτεντ έχει βαριά φανέλα, είναι πολύ μεγάλη ομάδα και ξέρει να παίζει τέτοιους αγώνες και εμείς πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας στο ότι λέμε ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, να είμαστε συγκεντρωμένο 90 λεπτά. Μπορούμε να την κοιτάξουμε στα μάτια, το κάναμε στους ομίλους με την Παρί που είναι τεράστιος σύλλογος. Τους σεβόμαστε, αλλά δεν τους φοβόμαστε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags