Facebook Pixel «Άλλοι το υποβαθμίζουν, ο πρόεδρος το αναβαθμίζει...»
| 2014-02-26 02:14:00

«Άλλοι το υποβαθμίζουν, ο πρόεδρος το αναβαθμίζει...»

«Άλλοι το υποβαθμίζουν, ο πρόεδρος το αναβαθμίζει...»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ζήτησε νίκη του Ολυμπιακού και στην Αγγλία, τόνισε πως οι Πειραιώτες έχουν έναν καταπληκτικό πρόεδρο που βοηθάει το ελληνικό ποδόσφαιρο και έκλεισε λέγοντας πως οι ερυθρόλευκοι είναι... 1000 χρόνια μπροστά!

«Και του Ολυμπιακού και όλων των ελληνικών ομα΄δων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι μια συνηθισμένη ομάδα, πραγματικά σήμερ ο Ολυμπιακός ήταν μια καταπληκτική ομάδα, μία ευρωπαϊκή ομάδα, ήξερε τι ήθελε, τι επεδίωκε από το παιχνίδι και τα πήρε, ήταν πάρα πολύ σοβαροί όλοι οι παίκται παίξανε για να κερδίσουνε, ακόμα κι ο προπονητής αν είδατε την αλλαγή που έκανε του Κάμπελ στο τέλος έβαλε επιθετικό. Πουθενά δεν έκανε πίσω στο παιχνίδι, το πιστεύαμε από την αρχή ότι μπορούμε να περάσουμε, μπορούμε να περάσουμε, μπορούμε να κερδίσουμε γιατί άμα δεν κερδίσεις μαθηματικά αν δεν πάρεις την πρόκριση, δεν μπορείς να' σαι σίγουρος για τίποτα ποτέ», δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα του novasports ο Θεοδωρίδης.

Και έκλεισε λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός έχει πολλές δυνατότητες. Έχει έναν καταπληκτικό πρόεδρο, ο οποίος αντί να υποβαθμίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, το αναβαθμίζει. Το βλέπετε τι κάνει για τον Ολυμπιακό, την Κεφαλονιά. Ο Ολυμπικός είναι 1000 χρόνια πίσω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags