Όπως αναμενόταν από το Σάββατο η επιτροπή κεφαλαιαγοράς ενέκρινε την ΑΜΚ στη "Δικέφαλος 1924 ΑΕ" και ξεκινά απ΄λι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για το γήπεδο της ΑΕΚ.
Μετά τη σημερινή της συνεδρίαση η επιτροπή κεφαλαιαγοράς εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο κατά τη σημερινή 676η/4-3-2014 συνεδρίαση του: Ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ» για τη δημόσια προσφορά μετοχών μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της με καταβολή μετρητών και παραίτηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων».
Μετά απ' αυτή την εξέλιξη ο κόσμος θα μπορεί να συνεχίζει να συμβάλει οικονομικά στο έργο αγοράζοντας μετοχές, με την ΑΕΚ σύντομα να εκδίδει σχετική ανακοίνωση.
Πηγή: aek365.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο