Η πλευρά του ΠΑΟΚ, έχοντας μελετήσει ενδελεχώς παλαιότερες παρόμοιες υποθέσεις και σχετικές αποφάσεις της εν λόγω επιτροπής, ζήτησε να μην εκδικαστεί η υπόθεση από αυτή λόγω αναρμοδιότητας, με την απόφαση να αναμένεται τη Δευτέρα.
Σε τόσο σοβαρά ζητήματα άλλωστε, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ έχει δηλώσει πολλές φορές αναρμόδια και τα έχει παραπέμψει είτε στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας είτε σε αυτό της Σούπερ Λίγκας.
Οι δύο πλευρές θα καταθέσουν τα υπομνήματά τους και στον ΠΑΟΚ εμφανίζονται σίγουροι πως το αίτημά τους θα γίνει αποδεκτό, τη στιγμή που εκκρεμούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θεωρώντας μη σύννομη τη σύνθεση της επιτροπής της ΕΠΟ που αποφάνθηκε υπέρ του Δώνη.
Πηγή: paok24.com
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο