1) Ο Κάκος δεν είναι... κακός διαιτητής. Είναι καλός κι έμπειρος. Τον αποδέχονται οι παίκτες, τον γουστάρουν ρε παιδί μου. Και γι αυτό τον ψηφίζουν κάθε χρόνο ως καλύτερο διαιτητή.

2) Ο Κάκος με τη σειρά του το γουστάρει αυτό. Το γουστάρει σε βαθμό που από καιρό εμφανίζει (ως διαιτητής και δημόσιο πρόσωπο) σημάδια καβαλημένου καλαμιού και μεγάλου ψώνιου.

3) Μέσα λοιπόν απ' αυτήν την... άποψη που' χει διαμορφώσει για τον εαυτό του έκανε το μεγάλο και κεντρικό του λάθος στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πάτησε στο χορτάρι με το στυλ "εγώ θα παίξω ωραία και άνετα και θα βγάλω το παιχνίδι χωρίς να δείχνω συνεχώς κάρτες και να το διακόπτω με φάουλ. Δε θα με ξεγελάσουν εμένα οι παίκτες. Εγώ είμαι ο Κάκος και θα τα κάνω όλα σωστά και δεν θ' ανοίξει μύτη"!

4) Κι έτσι την πάτησε ο Κερκυραίος! Την πάτησε γιατί το παιχνίδι του ξέφυγε. Κι εξαιτίας αυτής της απόφασης παρουσίασε οικτρή εικόνα στον πειθαρχικό έλεγχο. Χειρότερη κι από διαιτητή Γ' Εθνικής. Αυτή ήταν η χειρότερη στιγμή του λοιπόν. Η στιγμή της κεντρικής του απόφασης κι όχι η στιγμή της γροθιάς.

5) Επιβάλλεται όμως να είμαστε δίκαιοι. Η φάση αυτή ήταν (δυστυχώς για τον Κάκο) τηλεοπτική. Δηλαδή ο καμεραμάν και ο σκηνοθέτης της nova έβγαλαν στον αέρα όλο το στιγμιότυπο (όχι σε ριπλέι αλλά) σε ζωντανή μετάδοση και με κοντινό πλάνο που δεν επιδεχόταν καμιάς αμφισβήτησης! Το είδαν και οι τυφλοί! Και βέβαια ο Κάκος δεν την είχε δει τη φάση, ο βοηθός επίσης δεν είχε πλήρη εικόνα, ο τέταρτος χαμπάρι δεν πήρε κι έτσι ο διαιτητής έκανε το λάθος του πιο έντονο... επικοινωνιακά δείχνοντας κίτρινη! Προφανέστατα ο βοηθός του είπε "αδελφέ κάτι έγινε με τον Ινσαουράλδε και τον Εντινγκά αλλά τι να σου πω κι εγώ", και... κίτρινη κυρίες και κύριοι!

6) Αντιθέτως το... δάχτυλο του Σαλίνο (επίσης κόκκινη) η nova δεν το έπιασε και δεν το είδαμε ποτέ κι εμείς! Για την ιστορία, γνώμη μου είναι ότι εκτός απ την κόκκινη του Σαλίνο έπρεπε ν' αποβληθεί κι ο Λούκας για το μαρκάρισμά του στον Σάμαρη στην τελευταία φάση. Είπαμε όμως: Το παιχνίδι του Κάκου του ξέφυγε από νωρίς...

7) Για τη διαιτησία στα υπόλοιπα γήπεδα και τον κακό χαμό που έγινε με ανακοινώσεις κι όλα τα συναφή έχω να πω το εξής: Περιμένετε γιατί δεν τα' χουμε δει όλα!! Θα' χουμε κι άλλα ωραία κόλπα. Άλλωστε (όπως χρόνια λέω και γράφω) οι περισσότεροι Έλληνες διαιτητές είναι από κακοί έως παντελώς ανίκανοι και προφανώς στέκονται στους πίνακες με ρουσφέτια, κολλητηλίκια κι εξαρτήσεις. Όσο για τους παράγοντες;;; Όλοι (όλοι όμως!!!!) θέλουν το 101-0!! Ελλάδα...

ΥΓ: Προσεύχομαι κι ελπίζω (και θέλω να πιστεύω) ότι τα Κυριακάτικα δε θα... μπουν ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων που αγωνίζονται στην Εθνική. Πιστεύω και στο ήθος τους και στο μυαλό τους και (πάνω απ' όλα) στην αγάπη τους για την εθνική ομάδα!! Κύριοι να' χετε το νου σας διότι έρχονται τα ματς για το κύπελλο!!!

Πηγή: pamesports.gr