Facebook Pixel Βασικός παίκτης του Παναθηναϊκού: "Μου αρέσει πολύ ο Νίνης"!
| 2014-03-16 15:50:00

Βασικός παίκτης του Παναθηναϊκού: "Μου αρέσει πολύ ο Νίνης"!

Βασικός παίκτης του Παναθηναϊκού: "Μου αρέσει πολύ ο Νίνης"!

Ποιος βασικότατος παίκτης του φετινού Παναθηναϊκού έκανε αυτή τη δήλωση για τον άσο του ΠΑΟΚ;

Ο Νάνο, που σχολίασε σε δηλώσεις του στη "Real":

Αναλυτικά όσα είπε ο Νάνο: 

Για την πρόοδο του Παναθηναϊκού και τις εμφανίσεις κόντρα σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό: «Θα θυμόμαστε για πάντα τους αγώνες με ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακό, γιατί παίξαμε με μεγάλη αγωνιστική ένταση κι όταν λειτουργούμε έτσι, είμαστε δυνατή ομάδα».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να βρουν τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου: «Μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το Κύπελλο, το θέλουμε πάρα πολύ. Δεν με απασχολεί ποιος θα είναι ο αντίπαλος».

Για το αν έχει ονειρευτεί την πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή: «Ονειρεύομαι το πρώτο μου ευρωπαϊκό ματς για την επόμενη σεζόν και μακάρι να μπορέσω να πραγματοποιήσω αυτό τον στόχο».

Αναφορικά με τον Αναστασίου: «Ο Γιάννης Αναστασίου είναι καλός προπονητής, καταλαβαίνει τους παίκτες. Σου μεταδίδει μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Για τους συμπαίκτες του που κάνει περισσότερη παρέα: «Τα πάω καλά με όλους, αλλά έχω πιο στενή σχέση με τους Ζέκα, Μέντες, Κλωναρίδη και Αμπέντ».

Σχετικά με το καλύτερο παιχνίδι του ως τώρα, αλλά και το ποιοι παίκτες του αρέσουν από τη Σούπερ Λιγκ: «Νομίζω πως ήταν με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας. Ίσως κι όλης της ομάδας. Έχω καλή εικόνα για πολλούς παίκτες, μου άρεσε πολύ ο Νίνης του ΠΑΟΚ».

Όσο για το πως είχε φανταστεί και πως είναι τελικά το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν γνώριζα πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά τώρα που έμαθα, έχω να πω ότι έχει διαφορετικό στιλ με το ισπανικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags