Facebook Pixel Ψύλλοι στ’ αυτιά του μπήκανε …
| 2014-03-21 13:38:00

Ψύλλοι στ’ αυτιά του μπήκανε …

Ψύλλοι στ’ αυτιά του μπήκανε …

Η περιπέτεια του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιώργο Δώνη δεν είναι τόσο απλή, όσο φαίνεται! Γράφει ο Άρις Νικολάκης.

Δε λέμε της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον πρώην προπονητή της. Και τούτο επειδή απόφαση του Ιβάν Σαββίδη ήταν να φθάσει η … περιπέτεια, εδώ που έφθασε.

Δε χωρά αμφιβολία πως ο Γιώργος Δώνης έβλαψε σημαντικά την υγεία του «δικέφαλου». Δεν είναι δα κι ο πρώτος. Δεν ήταν κι ο τελευταίος. Επίσης ο Γιώργος Δώνης φεύγει κακήν κακώς κι από την δεύτερη μεγάλη ομάδα την οποία ανέλαβε. Τυχαίο; Προηγήθηκε του ΠΑΟΚ η ΑΕΚ, βλέπετε.

Εν τούτοις άλλη είναι η αγωνιστική διάσταση κι άλλη η οικονομική του θέματος. Για την πρώτη ο Ιβάν Σαββίδης ουδεμία ευθύνη φέρει. Βρήκε τον Γιώργο Δώνη προπονητή στην Τούμπα. Δεν έκρυψε δε, την θέση του περί τούτου αφήνοντας αιχμές για την συγκεκριμένη επιλογή. Κι αυτή όμως, ως απόλυτα αποτυχημένη δεν ήταν μήτε η πρώτη , μήτε η τελευταία.

Μέχρι εδώ όλα κινούνται στην σφαίρα της λογικής. Από εδώ όμως … Από την ορθότατη απόφαση του εκ Ρωσίας ορμώμενου ομογενούς επιχειρηματία για λύση – ωφέλησε την υγεία του «δικέφαλου» - της συνεργασίας μπαίνουμε στην οικονομική και νομική διάσταση. Δρομολογούνται μάλιστα, νέες αποτυχίες!

Αποτυχία ήταν η μη έκδοση συναινετικού διαζυγίου. Αποτυχία ήταν η εξέλιξη στις εκδικάσεις της υπόθεσης στην ΕΠΟ . Αποτυχία ήταν κι η κατ’ αρχήν εξέλιξη στις εκδικάσεις εκτός ΕΠΟ. Μη λησμονείτε πως εκκρεμεί η εκδίκαση της στα πολιτικά δικαστήρια. Με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό …

Προς Θεού βέβαια, ουδεμία πρόθεση κριτικής έχουμε και σε οικονομική αλλά και νομική βάση. Δεν έχουμε πλήρη εικόνα των κινήσεων. Δεν είμαστε μύστες δεδομένων. Δεν διαθέτουμε και το απαραίτητο βάθος γνώσεων.

Έχουμε όμως, πηγές από τις οποίες αντλούμε πληροφορίες. Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, ο Ιβάν Σαββίδης ψάχνει και ψάχνεται για την περιπέτεια του με τον Γιώργο Δώνη. Η απανταχούσα (αν κι ακόμη γραπτά η ΠΑΕ δεν ενημερώθηκε σχετικά) των κάπου 500.000 ευρώ ήταν μάλλον, «κεραυνός εν αιθρία» στην Τούμπα. Κι ο «τσάρος» της έπεσε κυριολεκτικά από τα σύννεφα. Έτσι ψάχνει και ψάχνεται πως και γιατί ενεπλάκη άνευ επί του παρόντος οφέλους. Μετά μεγάλου κόστους μάλιστα, έγινε φασαρία για το τίποτε.

Επί του παρόντος επιμένουμε …

Ο Ιβάν Σαββίδης επιθυμεί μεν, σφόδρα την κόντρα με το άδικο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν διστάζει, να κτυπήσει την γροθιά του στο μαχαίρι. Απεχθάνεται όμως, να σύρεται «πρόβατο επί σφαγή» σε άνευ λόγου κι αιτίας περιπέτειες δίχως Happy End !

Η περιπέτεια με τα χρέη δοκιμάζει τα αντοχές του. Η περιπέτεια με το αθλητικό κέντρο τεστάρει τις υπομονές του. Κι η περιπέτεια με τον Γιώργο Δώνη εξέτασε την … ατμόσφαιρα στην οποία κινείται.

Ως εκ τούτων σας λέμε: Ψύλλοι στ’ αυτιά του μπήκανε …

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags