Facebook Pixel Στον ΠΑΟΚ απέτυχε, στον ΟΣΦΠ τον γουστάρουν!
| 2014-03-22 10:00:00

Στον ΠΑΟΚ απέτυχε, στον ΟΣΦΠ τον γουστάρουν!

Στον ΠΑΟΚ απέτυχε, στον ΟΣΦΠ τον γουστάρουν!

Ποιος έφυγε κακήν κακώς από τον Δικέφαλο και τώρα έχει "κερδίσει" τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με την... προσφορά του στους "ερυθρόλευκους"; Η απάντηση στον sportdog!

Τα... σκαμπανεβάσματα στην προπονητική καριέρα του Γιώργου Δώνη δεν έχουν τελειωμό, καθώς μπορεί πέρυσι να απολύθηκε ως «αποτυχημένος» και με μεγάλη «μουρμούρα» από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο φέτος έχει βρει... τον δρόμο του στην Κύπρο και έχει κάνει τον ΑΠΟΕΛ να «πετάει»!

Όπως έμαθε μάλιστα η στήλη «sportdog penalty», η πορεία που κάνει στην Κύπρο έχει εντυπωσιάσει και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι άλλωστε τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό του, μετά την βελτίωση που είχε μαζί του ο Κώστας Μήτρογλου πριν μερικά χρόνια στον Ατρόμητο.

Για αυτό του έστειλαν στην Κύπρο πριν μερικούς μήνες και τον Τόμας Ντε Βιντσέντι κι όπως φαίνεται δικαιώθηκαν. Στο 4-4-2 του ΑΠΟΕΛ ο Δώνης βάζει τον Αργεντινό στο δίδυμο της επίθεσης, σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τν φουνταριστό και μετράει ήδη σε 8 ματς 7 γκολ!

Σύμφωνα με τον Ελληνα κόουτς αυτή είναι η θέση του (κάτι σαν του Τσόρι στον Ολυμπιακό) ενώ αν δουλέψει στο μέλλον, μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις. Επιπλέον, ο Δώνης εκτιμά ότι αν ο Ντε Βινσέντι συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ και βελτιωθεί σε κάποιους τομείς, τότε σε 1 χρόνο θα μπορεί να γίνει βασικός στους πρωταθλητές Ελλάδος!

Από εκεί λοιπόν που έφυγε... κακήν κακώς από τον ΠΑΟΚ, τώρα βρήκε την... υγειά του στην Κύπρο και στον ΑΠΟΕΛ «ψήνει» έναν πολύ καλό παίκτη (σύμφωνα με τον ίδιο) για τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags