Facebook Pixel «Πρέπει να αντιδρούν οι παίκτες μας, να μην είναι μαλθακοί»!
| 2014-03-23 19:05:00

«Πρέπει να αντιδρούν οι παίκτες μας, να μην είναι μαλθακοί»!

«Πρέπει να αντιδρούν οι παίκτες μας, να μην είναι μαλθακοί»!

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ και ουσιαστικά ζήτησε από τους παίκτες του να προσαρμοστούν στις "ιδιαίτερες συνθήκες του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Είχα πει στο ματς με τον Άρη ότι αυτές οι καταστάσεις πρέπει να μας κάνουν πιο δυνατούς. Για ακόμη ένα ματς παίξαμε για πολλή ώρα με δέκα παίκτες. Υπάρχουν ιδιαίτερες συνθήκες στο ελληνικό αυτή την εποχή. Πρέπει να τη διαχειριζόμαστε κατάλληλα την ένταση στον αγώνα μας. Αν κάνουμε λάθη, εμείς τα πληρώνουμε. Το ματς το ελέγχαμε σε όλη τη διάρκεια, ο ΠΑΣ δεν ρίσκαρε. Πέτυχε αυτό το όμορφο γκολ και εμείς με διάθεση και ψυχή γυρίσαμε το παιχνίδι. Η ώρα διεξαγωγής ήταν δύσκολη για τους παίκτες και δεν τους βοήθησε να έχουν καλό ρυθμό».

Για τις τιμωρίες από κάρτες: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Έχουμε πολλές τιμωρίες και θα προσπαθήσουμε με οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να έχουμε καλή εικόνα και να κερδίζουμε».

Για τα πέναλτι που δεν δίνονται στον ΠΑΟΚ:  «Είναι ένας λόγος που μιλάω για τις ιδιαίτερες συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Για τις κινήσεις του μετά το 0-1: «Ήθελα να παίξουμε με 4-3-2, είχαμε όμως μεγάλο πρόβλημα με τα χαφ. Κλήθηκαν να κάνουν αυτή τη δουλειά ο Στοχ και ο Λούκας και το έκαναν καλά, ως εσωτερικοί χαφ».

Για τον τρόπο που αντιδρούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: «Πρέπει να υπάρχει ένταση. Δεν πρέπει να είμαστε μαλθακοί, να γίνονται πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και να μην αντιδρούν οι παίκτες. Πρέπει, όμως, να διαχειριστούμε σωστά αυτή την ένταση».

Για τον Στοχ: «Ο Στοχ είναι ένα παίκτης που έχει κάνει σημαντικά πράγματα στην καριέρα του. Και σε εμάς έχει κάνει πράγματα. Δείχνει στοιχεία που μας έδειξε και στο ξεκίνημα της παρουσίας του εδώ, προσπαθεί πολύ και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Μιλήσαμε, του εξήγησα ότι η ευθύνη και η φήμη είναι δική του. Και ο προηγούμενος προπονητής τον στήριξε πολύ και τώρα εμείς τον πιστεύουμε. Επαναλαμβάνω, μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags