«Δεν έγινε ένα καλό παιχνίδι. Έγιναν κυρίως δυνατές μονομαχίες, εμείς δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά πιστεύω ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Είχαμε ψυχολογική και σωματική κούραση ενώ σε τρεις ημέρες αντιμετωπίζουμε τον Ατρόμητο και έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά που είναι τραυματίες όπως ο Μπούρμπος και ο Παπάζογλου ενώ μας έλειψε και ο Μακρής. Θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε κάποια παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ και να δείξουν ότι αξίζουν», είπε αρχικά ο προπονητής του ΟΦΗ.
Και κατέληξε: «Δεν ήμασταν καλοί, όμως νομίζω πως ούτε η Καλλονή ήταν καλή. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά παρ' όλα αυτά είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε όμως δεν το καταφέραμε».
Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, σχολίασε από την μεριά του: «Σε κάθε παιχνίδι πάμε για να το κερδίσουμε. Θέλουμε να τερματίσουμε στην έκτη θέση, προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γκολ σε όλο το παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο