Ο Τσόρι Ντομίνγκες για την εμφάνιση εναντίον του Άρη, που σχολίασε:

"Εμείς ως ομάδα έχουμε πάντα ξεκάθαρες ιδέες, ξεκάθαρο πλάνο στο γήπεδο. Νομίζω όμως ότι με την εμφάνισή μας κόντρα στον Άρη, πρέπει όλοι οι παίκτες να απολογηθούμε στον κόσμο μας. Όλοι όσοι είμαστε στην ομάδα, μαζί και το τεχνικό επιτελείο.

Είμαστε υποχρεωμένοι να αφήσουμε πόσω αυτό τον αγώνα, να δουλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται τις προσεχείς ημέρες και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα στο επόμενο ματς. Έχουμε τον αγώνα της Τετάρτης για να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και να δείξουμε μία διαφορετική εικόνα".

Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο έμπειρος μέσος δήλωσε πως: «Ο πρώτος και βασικότερος στόχος μας είναι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, ένα καλό ματς. Όχι όπως με τον Άρη. Να μπορέσουμε να πάρουμε και μία νίκη με διαφορά σε γκολ, η οποία να είναι ευνοϊκή και θετική για μας ενόψει του επαναληπτικού στη Θεσσαλονίκη. Κι αν τα κάνουμε όλα αυτά, σίγουρα θα είμαστε ικανοποιημένοι. Θα είναι δύο αναμετρήσεις δύσκολες, η πρόκριση δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά εμείς θέλουμε πάρα πολύ να τους αποκλείσουμε και να πάμε στον τελικό».

Όσο για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να επαναλάβει την Τετάρτη το 4-0 του α' γύρου: «Θα το προσπαθήσουμε. Θα επιδιώξουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε το ίδιο. Να πετύχουμε και πάλι πολλά γκολ. Πρέπει όμως να εμφανιστούμε αρκετά βελτιωμένοι. Αυτό είναι σίγουρο».