Facebook Pixel Στην αποστολή ο Πέτριτς!
| 2014-04-05 20:01:00

Στην αποστολή ο Πέτριτς!

Στην αποστολή ο Πέτριτς!

Με Πέτριτς στην αποστολή και Γιάννη Αλαφούζο στην προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός.

Ο Κροάτης, όπως αναμενόταν, μπήκε στην αποστολή και δεν αποκλείεται στο ματς με τους Βοιωτούς να πάρει χρόνο συμμετοχής με δεδομένο πως ο Αναστασίου θέλει ο παίκτης του να βρει ρυθμό εν όψει των πλέι οφ.

Βέβαια, οι «πράσινοι» έχουν σημαντικές απουσίες. Εκτός είναι οι τραυματίες, Ντίνας και Μπαϊράμνι, ενώ εκτός είναι επίσης οι τιμωρημένοι, Ζέκα, Σίλντενφελντ και Μέντες.

Οσο για την προπόνηση, αυτή έγινε υπό την επίβλεψη του Γιάννη Αλαφούζου. Όπως συνηθίζει, ο πρόεδρος της ΠΑΕ μετέβη στο προπονητικό κέντρο και παρακολούθησε το πρόγραμμα, θέλοντας να στείλει για ακόμα μια φορά το μήνυμα πως είναι κοντά στους παίκτες σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Νάνο, Αμπέιντ, Λαγός, Δώνης, Γιαννιτσάνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags