Facebook Pixel Πληρώθηκε πάλι ο Δώνης
| 2014-04-07 20:08:00

Πληρώθηκε πάλι ο Δώνης

Πληρώθηκε πάλι ο Δώνης

Δεν ανησυχούν στον ΠΑΟΚ για το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας, παρότι βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Δώνη, με το νέο «επεισόδιο» του… σίριαλ να έχει οριστεί για τις 8 Μαΐου, όταν και θα εκδικαστεί η έφεσης της ΠΑΕ κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία δικαιώθηκε ο Ελληνας προπονητής και οι συνεργάτες του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέβαλλε σήμερα στον Γιώργο Δώνη και σε δύο από τους τέσσερις συνεργάτες του, τον Μάκη Αγγελίνα και τον Παναγιώτη Μαλλιαρίτση, τις δόσεις που αντιστοιχούν ως τις 31/1/2014 προκειμένου να είναι τυπική απέναντί τους, αλλά και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση της ομάδας.

Είναι αλήθεια πως στην Μικράς Ασίας δεν ανησυχούν σ’ ότι έχει να κάνει με την άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν, ούτε για την αδειοδότηση ενόψει των πλέι οφ, καθώς από φέτος οι τέσσερις ομάδες που έχουν πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ θα πρέπει να εξασφαλίσουν την άδεια από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ πριν την έναρξη των αγώνων.

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή να είναι τυπικοί στον ΠΑΟΚ σ’ ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα και αυτό ακολουθείτε πιστά από τους συνεργάτες του…

Πηγή: thessports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags