Facebook Pixel Η απίστευτη προφητεία για τον Ζαγοράκη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-04-15 16:30:00

Η απίστευτη προφητεία για τον Ζαγοράκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Βαγγέλη Καράμαλη
Η απίστευτη προφητεία για τον Ζαγοράκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παλαίμαχος άσος ανακοίνωσε ότι θα κατέβει στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, όμως κάποιοι ήξεραν το μέλλον του από το 2007. Ο σκύλος έχει το βίντεο - ντοκουμέντο!

Την πρόταση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να κατέλθει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ αποδέχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγόρακης.

Μάλιστα, σε δήλωσή του ανέφερε: "Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμητική πρόταση που μού κάνατε. Σε τέτοιου είδους αγώνες είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκρινόμαστε θετικά"!

Ο sportdog σού "αποκαλύπτει" τώρα πως οι σκέψεις για να κατέβει στο χώρο της πολιτικής υπήρχαν στο μυαλό του "Ζαγόρ" από το 2007, όταν ήταν πρόεδρος του Δικεφάλου. Τότε ήταν που είχε ακούσει 10.000 ΠΑΟΚτσήδες να του φωνάζουν "Νάτος, Νάτος ο πρωθυπουργός"!

Δεν το θυμάσαι; 

Διαβάστε σχετικό κείμενο από την 25/11/2007...

"Πάνω από 10.000 φίλοι του ΠΑΟΚ από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στο συλλαλητήριο της Καμάρας, για την διαγραφή των χρεών της ΠΑΕ. Το «παρών» έδωσε, φυσικά, ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος του «δικεφάλου του βορρά» ήταν συγκινημένος όταν κλήθηκε να μιλήσει στο πλήθος, το οποίο εκείνη την στιγμή φώναζε: «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός»!

«Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απʼ όλους. Ενωμένοι μαζί ξεκινήσαμε, δε θα σταματήσουμε πουθενά παρά τα εμπόδια που μας βάζουν. Έχουμε στόχο να οδηγήσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει, στην κορυφή και θα πολεμήσουμε για να το καταφέρουμε. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι ζητάμε ισονομία», είπε ο Ζαγοράκης".

Αν ακόμα δεν μας πιστεύεις, έχουμε και σχετικό βίντεο, με τις ιαχές του κόσμου.

Δες το παρελθόν...

Και το παρόν... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags