Facebook Pixel Αυτός είναι ο Έλληνας Μιραλάς του Ολυμπιακού!
| 2014-04-24 10:48:00

Αυτός είναι ο Έλληνας Μιραλάς του Ολυμπιακού!

Αυτός είναι ο Έλληνας Μιραλάς του Ολυμπιακού!

Ποιος "ερυθρόλευκος", που φέτος αγωνίστηκε δανεικός, βγάζει μάτια στις προπονήσεις που γίνονται αυτό το διάστημα στου Ρέντη;

Η επιστροφή στου Ρέντη μετά το Πάσχα, με την ενσωμάτωση στις προπονήσεις και κάποιων από το πλήθος των δανεικών παικτών που διαθέτει ο Ολυμπιακός, εξελίσσεται σε... «one man show», με τον Δημήτρη Κολοβό να κλέβει (...εσωτερικά) την παράσταση!

Ετσι κι αλλιώς στο «ερυθρόλευκο» τιμ είχαν την καλύτερη άποψη για τον 21χρονο άσο. Ο Μίτσελ τον θεωρεί αυθεντικό ταλέντο, το οποίο πρέπει να δουλευτεί, όμως, στην τακτική. Οι Ισά, Καρεμπέ αλλά και ο Λορένθο τον «σκάναραν» σε αγώνες του Πανιωνίου (κατά τη διάρκεια της σεζόν), τουλάχιστον από δυο φορές ο καθένας, με την εισήγησή τους να συμφωνεί, δηλαδή πως έχει βελτιωθεί και είναι έτοιμος πλέον για να πάρει μια θέση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Ο Κολοβός με 32 ματς πρωταθλήματος και αλλά 5 στο Κύπελλο, μετρώντας 7+1 (8) γκολ αντίστοιχα, ετοιμάζεται να κάνει το... πετυχημένο δρομολόγιο Νέα Σμύρνη-Καραϊσκάκη αντικειμενικά με υψηλότερα ατομικά level (ποιότητας και ταλέντου) από τους -επίσης πρώην Πανιώνιους- Μανιάτη, Σιόβα και Σάμαρη που προηγήθηκαν. Θυμίζω πως και οι 3 μέσω της εξέλιξης και της καθιέρωσής τους στον Ολυμπιακό έγιναν βασικά στελέχη στην Εθνική Ελλάδας.

Μιλώντας κάποιος αυτές τις ημέρες με τους... θεατές (και όχι μόνο) των προπονήσεων στου Ρέντη, θα εισπράξει τον θαυμασμό τους για τον «σταρ» Κολοβό. Για ορισμένους αυτός μπορεί να κυρίως... επικοινωνιακός, προσωπικά τον δικαιολογώ απόλυτα. Ο νεαρός επιθετικός αποτελεί από τις ποδοσφαιρικές αδυναμίες μου, θεωρώ (και το έχω τσεκάρει από την πιάτσα των ατζέντηδων) πως είναι από τους λίγους Ελληνες της Super League που η τακτική ωρίμανσή του θα του επιτρέψει να κάνει μεταγραφή σε οποιοδήποτε από τα 5 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η ΑΤΑΚΑ

«Αυτό το παιδί έχει τα στοιχεία αλλά και την προοπτική να εξελιχθεί σε... Ελληνα Μιραλάς»! Μεγάλη κουβέντα είπε για τον Δημήτρη Κολοβό σε συζήτησή του με Ελληνα ατζέντη (που δεν είναι καν μάνατζερ του ποδοσφαιριστή) που είχαν στην Αθήνα πριν από το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τη Man U ο Κένι Μόγες. Πρόκειται για τον αδερφό του Ντέιβιντ Μόγες, μάνατζερ στο επάγγελμα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια «τσεκάρει» παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα και είναι αυτός που εισηγήθηκε την απόκτηση του Βέλλιου αλλά και του (...ορίτζιναλ) Μιραλάς από την Εβερτον! Ο Κένι Μόγες ενδιαφέρθηκε τότε να μάθει λεπτομέρειες για τον Κολοβό, χαρακτηρίζοντας την περίπτωσή του «ελληνικό λαβράκι» αλλά δεν προχώρησε περισσότερο όταν ενημερώθηκε πως ο άσος αγωνιζόταν δανεικός στον Πανιώνιο από τον Ολυμπιακό...

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ
Οι «ειδικοί» συνιστούν... Κολοβό για τέσσερις λόγους: ταχύτητα, τεχνική, τελειώματα και αυτό που λέμε ποδοσφαιρικό θράσος. Συν το ότι είναι το εντελώς αντίθετο του... προβλέψιμος. Οι εμπνεύσεις του είναι πολύ καλές και δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτόν, για παράδειγμα αν θα κάνει πάσα ή σουτ. Είναι ένας βασικά πλάγιος επιθετικός, που κάλλιστα μπορεί να αγωνιστεί και στον άξονα πίσω από τον φουνταριστό, ο οποίος διαθέτει την ατομική ενέργεια που κάνει ξεχωριστό έναν ποδοσφαιριστή.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags