Facebook Pixel Να ποιος θέλει τον Μάντζιο στον Ολυμπιακό!
| 2014-04-26 13:30:00

Να ποιος θέλει τον Μάντζιο στον Ολυμπιακό!

Να ποιος θέλει τον Μάντζιο στον Ολυμπιακό!

Ποιο υψηλόβαθμο στέλεχος, που μετράει πολύ η γνώμη του στο Λιμάνι, θέλει να δει με την ερυθρόλευκη φανέλα τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού;

Το όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου έχει βρεθεί πολλές φορές σε ρεπορτάζ μεγάλων ομάδων (Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), από την εποχή ακόμα που είχε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και την έβγαζε δανεικός ή σε πάγκο και εξέδρα.

Τα προηγούμενα καλοκαίρια, μάλιστα, το όνομά του είχε "παίξει" έντονα για τους "ερυθρόλευκους", σαν μία πολύ καλή εναλλακτική λύση. Ασχέτως αν η περίπτωσή του δεν προχώρησε ποτέ. Με τον Έλληνα άσο, μάλιστα, να έχει έναν κρυφό θαυμαστή στο Λιμάνι, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάββα Θεοδωρίδη. Έναν άνθρωπο με τη δική του, ξεχωριστή παρουσία στον σύλλογο, που τον αγαπούν και τον εκτιμούν όλοι. Και η γνώμη του μετράει σε πολλά θέματα.

Ο σκύλος, βέβαια, λέει δεδομένα ότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να "παίξει" ο Μάντζιος για τον Ολυμπιακό. Όσο κι αν εκτιμούν την ποδοσφαιρική ματιά του Σ. Θεοδωρίδη στο Λιμάνι, ο Μίτσελ δεν θέλει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Έλληνα άσου στην ομάδα του. Δεν υπάρχει θέμα Μάντζιου δηλαδή. Απλώς ο κύριος Σάββας ήθελε πολύ να τον δει με την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς πίστευε και συνεχίζει να πιστεύει ότι μπορούσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και να βοηθηθεί και ο ίδιος σαν ποδοσφαιριστής να γίνει καλύτερος, στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου.

Γιατί εδώ που τα λέμε, στον Παναθηναϊκό δεν απέκτησε ποτέ πολλές συμπάθειες ο Μάντζιος. Δίκαια ή άδικα, τόσο σε επίπεδο διοίκηση όσο και κόσμου, ο Βαγγέλης δεν έκανε ποτέ αυτό που λέμε... γκελ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags