Facebook Pixel Οι οπαδοί «έκοψαν» τον Σαλπιγγίδη!
| 2014-04-29 19:23:00

Οι οπαδοί «έκοψαν» τον Σαλπιγγίδη!

Οι οπαδοί «έκοψαν» τον Σαλπιγγίδη!

O «Σάλπι», αφού τα... άκουσε στην χθεσινή προπόνηση, σήμερα έμεινε εκτός αποστολής για το εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Έκπληξη προκαλεί η επιλογή του Γιώργου Γεωργιάδη να αφήσει εκτός αποστολής τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στα πλέι οφ.

Στο Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ δεν αναφέρεται ο λόγος, αν και μάλλον αφορά το χθεσινό «ντου» των οπαδών και τα όσα άκουσε ο Έλληνας επιθετικός για τις ευκαιρίες που έχασε στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:


Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα. Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τεχνικής και κυρίως τακτικής ενόψει του αυριανού ματς, με διπλό στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης κι αφού μίλησε ξεχωριστά με τον καθένα, ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό ματς, η οποία αποτελείται από τους:

Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Σκόνδρα, Λίνο, Σπυρόπουλο, Τζαβέλλα, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Κάτσε, Νάτχο, Σαββίδη, Βούκιτς, Μάρτενς, Στοχ, Λούκας, Ολίσε, Αθανασιάδη, Κουλούρη.

Υπενθυμίζουμε ότι απουσιάζουν λόγω τιμωρίας οι Κίτσιου και Λάζαρ, ενώ Μαντούρο και Κατσουράνης ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags