Facebook Pixel Βρέθηκε ομάδα για τον Σαλπιγγίδη!
| 2014-05-03 09:00:00

Βρέθηκε ομάδα για τον Σαλπιγγίδη!

Βρέθηκε ομάδα για τον Σαλπιγγίδη!

Σύλλογος που κάνει πρωταθλητισμό, μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του, να του δώσει φανέλα βασικού και να νιώσει σαν το σπίτι του! Ποια ομάδα είναι; Η απάντηση στο κλικ...

Το γεγονός ότι δύσκολα, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο ο Έλληνας άσος, δεν κάνει απαραίτητα δύσκολη τη ζωή του μάνατζέρ του. Κάθε άλλο, μάλιστα, καθώς ο Σαλπιγγίδης είναι ένας παίκτης που πολλοί προπονητές θα τον ήθελαν στην ομάδα τους, καθώς μπορεί να κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο.

Παράλληλα, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει αγωνιστεί σε συνθήκες πρωταθλητισμού. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτεται ο Γιώργος Δώνης, που έτριβε τα χέρια του από ικανοποιήση όταν έμαθε τις τελευταίες εξελίξεις με τον "Σάλπι" στον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, πολύ θα ήθελε να δει στην ομάδα του Σαλπιγγίδη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στον ΠΑΟΚ και τον ξέρει καλά.

Ο ΑΠΟΕΛ κάνει πορεία πρωταθλητισμού, έχει συμμετοχές στην Ευρώπη και, ακόμα κι αν δεν μπορεί να δώσει στον "Σάλπι" το συμβόλαιο που είχε στον Δικέφαλο, σίγουρα μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του. Στην Κύπρο έχουν ήδη αρχίσει να ασχολούνται με το θέμα, αλλά ο σκύλος λέει πως τίποτα δεν είναι ακόμα οριστικό.

Κάθε άλλο, μάλιστα, καθώς θα μπορούσε να "παίξει" ενδιαφέρον και από το ελβετικό πρωτάθλημα, για παράδειγμα, που έχει ο ατζέντης του "άκρες". Λίγη υπομονή ακόμα, γιατί στη μέση βρίσκεται και το Μουντιάλ και θα τα μάθετε όλα...

ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ την καριέρα του, το έμαθες ήδη από τον sportdog!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags