Όπως είναι γνωστό η καριέρα του Σκόκο στη Σάντερλαντ δεν πηγαίνει και πολύ καλά. Για την ακρίβεια, ο Αργεντινός άσος δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο και σε μία ομάδα που δεν κάνει πρωταθλητισμό, αλλά μάχεται για να παραμείνει στην κατηγορία.

Για αυτό τον λόγο είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι, προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Με τον μάνατζέρ του να τον έχει προτείνει μία ακόμα φορά στον Ολυμπιακό, όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Το πρόβλημα στην περίπτωση του Σκόκο, είναι ότι η Σάντερλαντ ξόδεψε ένα καράβι λεφτά για να τον αποκτήσει πριν από μερικούς μήνες! Συγκεκριμένα τέσσερα εκ. ευρώ και, λογικά, για να τον αφήσει να φύγει θέλει να πάρει τα λεφτά της πίσω.

Για αυτό και οι Πειραιώτες, σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ, έχουν στείλει μήνυμα στην πλευρά του παίκτη, να τα βρει με την ομάδα του και να μείνει ελεύθερος αν θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό! Οι Πειραιώτες δεν σκοπεύουν να δώσουν τόσα χρήματα για τον Σκόκο και, αν ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να κυνηγήσει το πρωτάθλημα και να παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να βρει μία φόρμουλα με τη Σάντερλαντ και να μείνει ελεύθερος...