Facebook Pixel Το μεγάλο πρόβλημα με Πέτριτς στον Παναθηναϊκό!
| 2014-05-03 12:30:00

Το μεγάλο πρόβλημα με Πέτριτς στον Παναθηναϊκό!

Το μεγάλο πρόβλημα με Πέτριτς στον Παναθηναϊκό!

Για ποιον λόγο οι "πράσινοι" προβληματίζονται με τον Κροάτη φορ, την ώρα που ανεβάζει στροφές και παίρνει χρόνο συμμετοχής;

Η παρουσία του Πέτριτς στο Περιστέρι ήταν άκρως ενθαρρυντική, καθώς ο 33χρονος φορ δείχνει ότι βρίσκει τη φόρμα του. Εκείνο που προβληματίζει τον Αναστασίου και τον Νταμπίζα, όμως, είναι ότι μία ακόμα φορά δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η ποιότητα του Πέτριτς δεν αμφισβητείται από κανέναν, αλλά το γεγονός ότι δεν σκόραρε ξανά, προβλημάτισε τους "πράσινους" περισσότερο από την ισοπαλία στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Γιατί η αφλογιστία του Κροάτη δεν άρχισε στον Παναθηναϊκό, κάθε άλλο! Ο Μλάντεν έχει να βρει δίχτυα από τις 15 Δεκεμβρίου 2012 (!), στο 1-2 της Φούλαμ με την ΚΠΡ!

Από τότε αγωνίστηκε σε παιχνίδια του αγγλικού πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, του Λιγκ Καπ, της Εθνικής του ομάδας, συν τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και ακόμα τίποτα! Δεν έχει σκοράρει, δηλαδή, εδώ και πολλούς μήνες και η ψυχολογία του δεν είναι καθόλου καλή. Επιθετικός είναι, όχι στόπερ για να μην έχει σημασία το σκοράρισμα.

Για αυτό και στο "τριφύλλι" θα προτιμούσαν μία μέτρια εμφάνισή του που θα συνοδευόταν από γκολ στο Περιστέρι, κι ας μην έπαιρνε πάλι τη νίκη ο Παναθηναϊκό, παρά μία καλή εμφάνιση χωρίς τέρμα... Και, όσο περνάει ο καιρός και σκοράρει μόνο στα διπλά στο Κορωπί, το πράγμα μπλέκεται χειρότερα. Γιατί δεν είναι θέμα ικανοτήτων, κάθε άλλο, αλλά ψυχολογίας. Κι εκεί δύσκολα μπορεί να βοηθήσει κάποιος περισσότερο τον Μλάντεν, από ό,τι μία γκολάρα...

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ να κάνει με Μπεργκ ο Αλαφούζος, το έχεις διαβάσει ήδη στον sportdog!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags