Facebook Pixel Δεν πάει πουθενά ο «Σάλπι»! Εδώ θα μείνει…
| 2014-05-03 14:10:00

Δεν πάει πουθενά ο «Σάλπι»! Εδώ θα μείνει…

Δεν πάει πουθενά ο «Σάλπι»! Εδώ θα μείνει…

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Άρι Νικολάκη...

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέστησε σαφή τη θέση της. Δεν βιράρει την άγκυρα του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης από το μουράγιο της Τούμπας. Με λίγα λόγια; Για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πάει πουθενά ο «Σάλπι» ... Εδώ θα μείνει!

Κατ’ αρχήν δια στόματος Ζήση Βρύζα (παρεμπιπτόντως, δεν πέτυχε ως πρόεδρος αλλά ο Ιβάν Σαββίδης προσδοκά να πετύχει ως τεχνικός διευθυντής!) εκφράστηκε ήδη η συγκεκριμένη θέση. Κι αναμένεται να εκφραστεί ακόμη σοβαρότερα από τον Ιβάν Σαββίδη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τον διεθνή φορ. Στηρίζει πολλές προσδοκίες στην αγωνιστική της αναγέννηση (η οικονομική εξελίσσεται θετικά χάρτη στον «τσάρο» της Τούμπας») και στέκεται δίπλα του. Επί του παρόντος πάντως, δια λόγων. Κι επί του μέλλοντος δια έργων. Αλλιώς; Φυσικά κι αλλάζουν εκ νέου τα δεδομένα…

Ο διεθνής φορ και «κάπτεν» του ΠΑΟΚ δεν εξέφρασε αντίθετη άποψη περί της παραμονής τους, κατά πως φαίνεται. Έθεσε βέβαια, θέμα μη κάλυψης της ομάδας στις επιθέσεις μετά τον διασυρμό του ΟΑΚΑ. Δίχως να απορρίπτει την οργή και την αγανάκτηση των φίλων του «δικέφαλου». Εξέφρασε δε, κι άποψη γενικά, για την διοικητική υποστήριξη της ΠΑΕ στην ομάδα της.

Η επικείμενη συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη θα τελειώσει το θέμα επίσημα, οριστικά και τελεσίδικα …

Μία «πληγή» λοιπόν, του «δικέφαλου» υποβάλλεται σε θεραπεία. Δεν κλείνει από τη μία ημέρα στην άλλη. Τι γίνεται με τις άλλες;

Άντε κι έφυγε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ. Ο Ρώσος στρατηγικός σύμβουλος δεν προσέφερε. Δεν πέτυχε στο ρόλο του. Δεν ωφέλησε η παρουσία του. Μάλλον έβλαψε αλλά … Εάν το πρόβλημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ … Ζήτω που καήκανε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Το πλήθος των αποτυχημένων επιλογών σε προπονητές και παίκτες – πάντα στα αγωνιστικά θέματα επιμένουμε – οφείλεται τόσο και στον Ρώσο στρατηγικό σύμβουλο, όσο οφείλεται στον Ζήση Βρύζα, στον Παντελή Κωνσταντινίδη και στον Γιώργο Γεωργιάδη. Εάν δε κι εφ όσον – όπως κυκλοφορεί με επίταση – ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ λειτουργούσε είτε εν αγνοία, είτε εν διαφωνία τους … Η σιωπή τους είναι συνενοχή! Συνέβαλαν κι οι τέσσερεις στη ζημιά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη. Για να λέμε τα πάντα, όλα. Έτσι;

Η μη επιτυχία (sic) επίσης, του Ζήση Βρύζα στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (εάν μιλούσαμε για την επιτυχία , δεν θα μιλούσαμε για την αλλαγή ρόλου του) ουδόλως εγγυάται την επιτυχία του ως τεχνικού διευθυντή. Έχει υπάρξει άλλωστε και τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με τον Θοβωρή Ζαγοράκη πρόεδρο. Κι οι άφρονες τότε, μεταγραφές τους βύθισαν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πέλαγος της οικονομικής καταστροφής. Δίχως την εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη τότε, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ήταν ένα ναυάγιο τώρα.

Ως εκ τούτων ο χρόνος θα δείξει εάν οι νέες σκέψεις κι οι νέες πράξεις του «τσάρου» … Είναι παθήματα τα οποία έγιναν μαθήματα. Και θα φέρουν την άνοιξη στην Τούμπα!

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags