Facebook Pixel Αυτό που δεν εκτίμησαν ποτέ οι ΠΑΟΚτσήδες (vid)
| 2014-05-04 10:00:00

Αυτό που δεν εκτίμησαν ποτέ οι ΠΑΟΚτσήδες (vid)

Αυτό που δεν εκτίμησαν ποτέ οι ΠΑΟΚτσήδες (vid)

Τρελή συγκυρία απόψε στη Λεωφόρο! Πώς συνδέονται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ κι ένα ..."σιωπηρό" γκολ του Σαλπιγγίδη; Η απάντηση, με ένα βίντεο, στο sportdog!

Μετά από 8 χρόνια, περίπου, οπαδοί του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ θα βρεθούν σήμερα στο ίδιο γήπεδο, στο "Απόστολος Νικολαϊδης", σε αγώνα για το πρωτάθλημα.

Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν στις 24 Σεπτεμβρίου του 2006 στο ΟΑΚΑ, όπου έδωσαν βροντερό "παρών" περίπου 1.500 οπαδοί του Δικέφαλου, έψαξε ο σκύλος στο αρχείο του.

Ποια ήταν η ιδιαιτερότητα σε εκείνο το παιχνίδι; Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, το πρόσωπο αυτών των ημερών, έδωσε το πρώτο του ματς με την πράσινη φανέλα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής επιθετικός σκόραρε, μάλιστα, κόντρα στην πρώην ομάδα του, με πέναλτι στο 89΄, στη νίκη με 2-1 του Παναθηναϊκού. Ένα γκολ που ο "Σάλπι" ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ θέλοντας να δείξει το ΣΕΒΑΣΜΟ του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μία κίνηση που, ωστόσο, δεν εκτιμήθηκε από τους φανατικούς οπαδούς του Δικέφαλου, όπως δεν εκτιμήθηκε ποτέ, άλλωστε, το γεγονός ότι ο Σαλπιγγίδης, όντας παίκτης του Παναθηναϊκού, ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΠΟΤΕ τα συναισθήματά του για τον ΠΑΟΚ.

Αυτός ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής δεν πούλησε ποτέ οπαδιλίκι στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι παρόλα αυτά τον αγάπησαν, δεν τον κατηγόρησαν όταν εξέφρασε την επιθυμία να γυρίσει στη μεγάλη του αγάπη, τον ΠΑΟΚ, και ακόμα και σήμερα τον αποθεώνουν, όπως συνέβη στον τελικό.

ΠΟΙΟΣ προπονητής θέλει σαν τρελός τον Σαλπιγγίδη στην ομάδα του, σου έχει γράψει ο σκύλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags