Facebook Pixel Ανατροπή δεδομένων για Πουλίδο;
| 2014-05-05 15:43:00

Ανατροπή δεδομένων για Πουλίδο;

Ανατροπή δεδομένων για Πουλίδο;

Ποιος ...φρενάρει τη μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό; Γιατί απαιτούνται 7,5 εκατ. δολάρια για την έλευση του παίκτη στο λιμάνι; Η απάντηση με ένα κλικ...

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της μεταγραφής του Μεξικανού επιθετικού της Τίγκρες στους πρωταθλητές Ελλάδας. Τι κι αν η φημολογία θέλει τους ερυθρόλευκους να έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη για 4ετές συμβόλαιο με αποδοχές 1 εκατ. ευρώ.

Κορυφαίο στέλεχος της Τίγκρες ανατρέπει όλα τα δεδομένα, καθώς υποστηρίζει πως ο Πουλίδο έχει συμβόλαιο με την ομάδα κι επομένως θα πρέπει ο Ολυμπιακός να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή!

"Δεν έχουμε καμία προσφορά για τον Πουλίδο. Ο παίκτης δεν πωλείται", δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Τίγκρες, Μιγκέλ Ανχελ Γκάρθα σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μεξικού.

"Όποιος θέλει να τον πάρει, θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα του συμβολαίου του. Ο παίκτης και ο ατζέντης κοιτούν και άλλες επιλογές. Θέλουν να βγάλουν περισσότερα λεφτά από τη μεταγραφή", πρόσθεσε ο Γκράθα, ο οποίος αποκάλυψε πως η ρήτρα για τον Πουλίδο ανέρχεται στα 7,5 εκατ. δολάρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags