Facebook Pixel Α. Νικολάκης: Ο Σαλπιγγίδης έφτιαξε κι ο Γλύκος στήριξε...
| 2014-05-12 10:48:00

Α. Νικολάκης: Ο Σαλπιγγίδης έφτιαξε κι ο Γλύκος στήριξε...

Α. Νικολάκης: Ο Σαλπιγγίδης έφτιαξε κι ο Γλύκος στήριξε...

Νάτος πετιέται. Κι αντρειεύει και θεριεύει... Γράφαμε για τον ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Νάτος πετάχθηκε. Γράφει ο Άρις Νικολάκης.

Κι αντρείεψε και θέριεψε... Γράφαμε για τον ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι!

Και πραγματικά. Αυτός ο ΠΑΟΚ κι αντρείος ήταν – με τόσες ελλείψεις – και θεριό μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ανήμερο θεριό για τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να ημερέψουν τους φιλοξενούμενους ακόμη κι όταν προηγήθηκαν 1-0 στο 38ο λεπτό. Με την δεύτερη λάθος έξοδος του Γλύκου. Η πρώτη είχε ως αποτέλεσμα στο 30ο δευτερόλεπτο το δοκάρι του Παπαδόπουλου αλλά … Ο διεθνής «πορτιέρι» ξεχρέωσε στις καθυστερήσεις. Με την απόκρουση πέναλτι του Παπαδόπουλου. Κράτησε έτσι το 1-2. Κι επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να πεταχθεί και πάλι, στον δρόμο προς την 1η θέση των πλέι οφ Να αντρειέψει και θεριέψει...

Βέβαια, με τον τραυματισμό του Βίτορ, την αποβολή του Τζαβέλα και τον ήδη τιμωρημένο Ινσαουράλδε θα Γιώργος Γεωργιάδης θα πρέπει, να βγάλει λαγούς από το καπέλο του. Στη Τρίπολη ο «δικέφαλος» πάει με τσακισμένα φτερά. Για να βρει σοβαρές κι ασφαλείς λύσεις στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ. Για να λέμε δε, την πάσα αλήθεια μέχρι τώρα δεν το έχει κάνει. Δεν έχει δείξει τέτοια ικανότητα. Έχει δείξει όμως, μία άλλη. Να διορθώνει γρήγορα λάθη του!

Για πολλοστή φορά οι διορθωτικές κινήσεις του προπονητή του έλυσαν τα… φτερά του «δικέφαλου». Ο Σαλπιγγίδης μετά το 46ο με την καρδιά χιλίων λεόντων ανανέωσε τον ΠΑΟΚ. Δεν ισοφάρισε απλά. Τόνωσε την ψυχολογία. Κάλυψε κενά. Κι οδήγησε την ομάδα του σε μία ακόμη ανατροπή.

Η νίκη στο Περιστέρι είναι ίσως, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο από τις μεγαλύτερες και πολυτιμότερες. Γκρέμισε την κακιά παράδοση. Ήρθε μετά από κάπου 9 αγωνιστικές δίχως νίκη εκτός έδρας. Κράτησε τον ΠΑΟΚ σε τροχιά πρωτιάς. Συνοδεύθηκε από καλή μπάλα. Καιρό … Πολύ καιρό είχε να παίξει τόσο καλή μπάλα ο ΠΑΟΚ. Μακριά από την Τούμπα και με ισχυρό αντίπαλο!

Η αλήθεια πάντως, είναι ότι ο ΠΑΟΚ άργησε, να παίξει καλή μπάλα. Και τούτο – κατά την ταπεινή μας άποψη – επειδή άργησε να φύγει ο Χούουμπ Στέφενς! Προσέξτε όμως. Δε λέμε πως τον μεταμόρφωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Όχι, όχι! Προς Θεού, όχι. Αντίθετα κι αυτός είναι συνένοχος με τον Χούουμπ Στέφενς ο οποίος τον διαμόρφωσε έτσι. Απλά, ο Γιώργος Γεωργιάδης μεταμόρφωσε κάποιους παίκτες απαλλάσσοντας τους από τις εμμονές του Ολλανδού.

Η τεράστιας σημασίας νίκη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (είχε καταντήσει … εφιάλτης αυτό το γήπεδο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης) ήταν γοητευτική. Την έφτιαξε ο Σαλπιγγίδης. Την στήριξε ο Γλύκος. Με την συνδρομή αυτή την φορά προπονητών και συμπαικτών...

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags