Facebook Pixel Η «μαγκιά» του Σαλπιγγίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-05-12 19:42:00

Η «μαγκιά» του Σαλπιγγίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η «μαγκιά» του Σαλπιγγίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι έκανε ο Μακεδόνας επιθετικός και γιατί θα πρέπει να τον... ευχαριστούν στον Δικέφαλο που «έσωσε» τον ΠΑΟΚ; Διαβάστε την απάντηση στο θέμα του sportdog!

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης για ακόμα μία φορά το τελευταίο διάστημα, είναι το πρόσωπο των ημερών μετά από αγώνα του ΠΑΟΚ, μόνο που τώρα δεν συνέβη επειδή αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της ομάδας του ούτε επειδή επιδοκιμάστηκε από φιλάθλους του αντιπάλου.

Ο «Σάλπι» ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής ανατροπής του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, καθώς όχι μόνο άλλαξε την εικόνα της ομάδας μόλις μπήκε στο ματς στο ημίχρονο, όχι μόνο βρήκε πάλι δίχτυα (έκανε το 1-1 με κοντινή κεφαλιά), αλλά... απέκρουσε και το πέναλτι στο 92'!

Και εξηγούμαστε...

Στον Ατρόμητο η πάγια εντολή Παράσχου είναι να εκτελεί τα πέναλτι ο Ούμπιντες, ωστόσο χθες με τον ΠΑΟΚ, μόλις ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα, έσπευσε να πάρει την μπάλα ο Παπαδόπουλος!

Ο πανέξυπνος Σαλπιγγίδης μόλις τον είδε, έτρεξε να... εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να δώσει οδηγίες στον Γλύκο, αφού ξέρει καλά τα «χτυπήματα» του «Παπ»! Μάλιστα, όπως φάνηκε συμβούλεψε σωστά τον Γλύκο να μην βιαστεί να πέσει και τελικά το απέκρουσε, κράτησε το 1-2 και χάρισε στον ΠΑΟΚ τη μεγάλη νίκη...

Δείτε το βίντεο με τις «οδηγίες» του Σαλπιγγίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags